Ličenje v slogu Chanel Cruise

Modna hiša Chanel je lani na plaži hotela Monte-Carlo v kneževini Monako predstavila svojo cruise kolekcijo. Paša za oči pa niso bile samo čudovite obleke, temveč tudi vedno lepo naličeni modeli. Lepotni vizažisti so se odločili za dva videza. Prvi s svojimi zemeljskimi toni nagovarja vse ljubiteljice golega ličenja, medtem ko je diskretno dimno senčenje oči z uporabo črnega črtala za oči prava izbira, ko razmišljate o ličenju za večerne priložnosti. Za toniranje polti so vizažisti uporabili tekoče podlage, bronzerje in rdečila za lica iz linije Les Beiges ter korektorje v čopiču, oči so poudarili z maskaro Le Volume de Chanel in paleto senčil Les Beiges, ustnice obarvali z obarvanim balzamom Rouge Coco Baume, za nohte pa so uporabil lak Le Vernis.

Ličila, ki so jih vizažisti uporabili pri ustvarjanju teh videzov, najdete v Chanelovem kotičku na oddelku kozmetike v pritličju Name.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Chanel

Aktualno