V Kristal se je »pripeljal« Peugeot

Z veseljem vam predstavljamo ene izmed vrhunskih izdelkov, ki jih lahko najdete v naši prodajalni Kristal – mlinčke za sol in poper znamke Peugeot.

Peugeot, ki je sicer najbolj poznan po svojih avtomobilih, je hkrati sinonim tudi za kakovost in inovativnost na področju kuhinjskih pripomočkov, še posebej mlinčkov za začimbe. Zgodba prvih namiznih mlinčkov sega namreč v daljno leto 1874. Peugeot mlinčki za sol in poper, ki uporabniku zagotavljajo doživljenjsko garancijo na mlinski mehanizem, so izjemno priljubljeni med največjimi kuharskimi navdušenci in profesionalci po vsem svetu.

Zakaj izbrati mlinčke Peugeot?

Izjemna kakovost: Izdelani so iz kakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. Vsak mlinček je natančno izdelan, da zagotovi optimalno mletje in ohrani svežino začimb.

Eleganten dizajn: Mlinčki Peugeot so na voljo v različnih stilih in barvah, ki se odlično podajo vsaki kuhinji. Njihov eleganten in funkcionalen dizajn bo popestril vaš kuhinjski pult ali polico. Na voljo so klasični leseni mlinčki v različnih barvah in velikostih, ki prinašajo klasično eleganco v vašo kuhinjo, pa tudi moderni mlinčki s sodobnim dizajnom iz nerjavečega jekla ali akrila, ki se odlično podajo novejšim in moderno zasnovanim kuhinjam.

SPLETNI NAKUP

Inovativnost: Peugeot je pionir na področju mlinčkov za sol in poper. Njihovi mlinčki so opremljeni s posebnim mehanizmom, ki omogoča natančno in enakomerno mletje ter nastavitev grobosti mletja, kar zagotavlja popolno prilagodljivost glede na vaše kulinarične potrebe.

Enostavna uporaba: Zasnovani so za enostavno uporabo in polnjenje. Njihov ergonomski dizajn omogoča udobno držanje in enostavno mletje, kar olajša uporabo v vsakodnevni kuhinji.

Če želite svoji kuhinji dodati pridih elegance in hkrati izboljšati svoje kulinarične izkušnje, so mlinčki Peugeot prava izbira za vas. Obiščite našo prodajalno Kristal v 4. nadstropju veleblagovnice Nama in si oglejte našo široko ponudbo izjemnih mlinčkov za sol in poper, za laneno seme, čili in druge začimbe. Naše prijazno osebje vam bo z veseljem svetovalo in pomagalo pri izbiri najboljših izdelkov za vaše potrebe.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kristal
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Kristal, na telefonsko številko 041 494 964 ali nam pišite na namaljubljana@kristaldoo.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno