Pet lepotnih nasvetov za zapeljivo jesen

Za vas smo izbrali pet negovalnih lepotnih ‘must have’ izdelkov, ki jim lepotni strokovnjaki v tem času posvečajo največ pozornosti.

1. POMIRJAJOČ BALZAM ZA NEGO OBRAZA
Koža v jesenskih in še zlasti zimskih mesecih potrebuje bolj bogato nego. Lahkotne vlažilne fluide, ki so se izkazali poleti, naj zamenjajo razkošne in pomirjajoče teksture. Lepotni strokovnjaki v hladnejšem delu leta priporočajo pomirjajoče balzame za nego kože na obrazu, saj ti poleg intenzivne nege kožo dobro ščitijo pred zunanjimi dejavniki, kot sta veter in mraz.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pomirjajoč balzam Reve de Miel Nuxe
28,00 €

2. JESENSKO OBARVANA DIŠAVA
Medtem ko nam v poletnih mesecih bolj ustrezajo sveži citrusni, čisti zeleni in energični cvetlični dišavni akordi, je prihajajoči čas rezerviran za ‘težje’ dišavne note. Na oddelku kozmetike v pritličju Name vas pričakuje kar nekaj novih trendnih dišav modnih blagovnih znamk (med drugim Gucci Bloom, EDT; Carolina Herrera, Very Good Girl Glam, EDP; Paco Rabanne Fame, EDP) in preverjena jesenska klasika v dišavnih odtenkih začimb, lesa, pudra in cvetja nišnih dišavnih blagovnih znamk.

EDP Annicke 5 Eight & Bob
160,00 €

3. NOHTI, OBARVANI V ODTENKIH JESENI
Prišel je čas, ko pastelni odtenki lakov za nohte prednost prepustijo novim jesenskim različicam, med katere to jesen zagotovo sodita klasična rdeča barva, ki se poda tako k črni kot tudi k izjemno modni rdeči barvi oblačil, ter celotna paleta karamelnih, pudrastih in rjavih odtenkov.

Lak za nohte ArtDeco
8,95 €
Lak za nohte O.P.I.
13,50 €

4. ŠAMPON ZA POMIRJANJE LASIŠČE
Tako kot koža po telesu nego potrebuje tudi koža lasišča. Še zlasti po poletnih mesecih, ko se težavam, ki jih lahko povzročijo UV-sevanje, sol in klor pridružijo še dejavniki okolja (onesnaženje, mraz, vlaga) zime. Poleg tega šamponi, ki pomirjajo lasišče, zelo nežno tudi očistijo lase, jih ne obtežijo ter jim tako v vlažnih mesecih priskrbijo potreben volumen.

Šampon za pomirjanje lasišča DS Hair Uriage
12,05 €

5. OLJE ZA NEGO KOŽE
Olja za nego kože preprečujejo dehidracijo kože pozimi, jo mehčajo in s svojimi mešanicami naravnih olj tudi pomirjajo. Če jih nanašate v sklopu masaže telesa, pa pomagajo sprostiti um, saj velikokrat vsebujejo tudi številne protistresne esence.

Negovalno olje za telo Elixirs & Co
35,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno