Zvezdnik Marco Mengoni narekuje trende z belo barvo

Tako luksuzne kot tudi nizkocenovne modne znamke imajo v kolekcijah za pomlad in poletje 2024 precej bele barve; od trendovskih spodnjih majic z naramnicami, srajc (tudi z ruskim ovratnikom), ohlapnejših pa tudi chino hlač, (daljših) suknjičev do tanjših t. i. oversized in klasično dolgih puloverjev ter belih (športnih) čevljev in superg.

Italiijanski pop zvezdnik Marco Mengoni, na primer, se je že pred začetkom znamenitega festivala italijanske popevke v San Remu pojavljal v modnih belih oblačilih, ne nazadnje velja tudi za modno ikono v Italiji.

Bela oblačila prihajajo tudi na police v nadstropju za moške v Nami. Vedno več je belih t-shirtov, pa polo majic (Fred Perry), tudi chino hlač (Digel), pa srajc (Esprit Casual, G-Star), medtem ko so na oddelku z obutvijo že opazni, denimo, beli športni čevlji Gant in Digel.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pulover Salsa
59,95 €
Srajca dolg rokav Esprit Casual
69,99 €
Polo majica kratek rokav Esprit Casual
29,99 €
Dolge hlače Digel
146,00 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
25,99 €
Dolge hlače Digel
115,00 €
Čevlji Digel
135,50 €
Superge Gant
145,50 €
Kapa North Sails x Maserati
60,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno