Zvezdnik George Clooney je najraje v srajci in suknjiču

Eden največjih filmskih zvezdnikov, ameriški igralec in režiser George Clooney, je najpogosteje v srajci in suknjiču. Kravat, razen ko gre za slavnostne dogodke, ne nosi, pri srajci ima ponavadi odpeta vsaj dva gumba.

Clooney več kot očitno prisega na sproščeno eleganco, med srajcami rad izbere tudi tiste z ruskimi ovratniki, od barv pa ima najraje belo in temno modro. Najpogosteje ga je opaziti v črnih, temno modrih in sivih suknjičih izbrane kakovosti.

Moški, ki bi radi sledili podobi in slogu Georga Clooneya, lahko v Nami izbirajo med raznolikimi srajcami dobre kakovosti (Olymp, Strellson, s.Oliver) ter sodobno in klasično krojenimi suknjiči znamk, kot so Digel, Strellson, Pierre Cardin, s.Oliver in Liu Jo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Srajca dolg rokav Selected
49,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Srajca dolg rokav Salsa
69,95 €
Suknjič Zuitable
219,90 €
Srajca dolg rokav s.Oliver
49,99 €
Suknjič Strellson
251,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
79,95 €
Suknjič Casa Moda
161,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno