Zvezdnice prisegajo na medvedke

No, ne na čisto prave medvedke, temveč na vrhnja oblačila, izdelana iz materialov, ki spominjajo na plišaste igračke iz našega otroštva. Plašči, jakne, brezrokavniki in jopice, uradno imenovani teddy vrhnja oblačila, ostajajo iz sezone v sezono na vrhu modnega seznama modnih navdušenk in zvezdnic. In medtem ko so pred leti te prisegale zgolj na teddy plašče v rjavi barvi, njih in nas danes upravičeno navdušujejo kosmatene različice v najbolj divjih odtenkih. Teddy vrhnja oblačila brez težav nosite ob pletenem puloverju in džinsu, bohemske obleke z volančki ali v družbi kosmatenih škornjev kot del športnega stajlinga.

Obiščite Namo in izberite svojega novega modnega kosmatinca, ki bo v času sezonskih razprodaj z ugodno ceno navdušil tudi vašo denarnico.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Deha
203,00 €
Brezrokavnik Fracomina
228,90 €
Brezrokavnik Monari
99,99 €
Plašč Kaos
344,00 €
Bunda Pregio
437,00 €
Športni pulover z zadrgo Deha
160,00 €
Jopica Didriksons
120,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno