MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zvezda nove kolekcije Ugg so cokle

Zagotovite si vseobsegajoče udobje UGG®, ki ga že poznate in imate radi, s coklami UGG Goldencoast Clog. Zgornji del cokel je izdelan iz semiša, notranjost iz prijetnih mikrovlaken, medtem ko kopito iz ravno prav mehke in za hojo udobne pene. Cokle pa v hipu spremeni v polsandale in umirjeno hojo v hitro hojo nastavljiv trak na petnem delu. Cokle UGG pa niso samo prijetne za nošnjo, ampak so tudi zelo modna in sodobna interpretacija hibridne obutve, ki jo je sila enostavno kombinirati s pomladno-poletno garderobo. Pomislite na džins hlače in krilo dolžine do gležnjev, pa na igrive pletene poletne obleke, na kombinacijo suknjiča, T-majice in kratkih hlač – cokle Ugg so vedno prava izbira. Na večno vprašanje, ali jih lahko nosite skupaj z nogavičkami ali ne, pa odgovarjamo, da je vse odvisno od vremena in stila, ki vam je ljub.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Natikači Ugg
144,90 €


Naslovna fotografija: Ugg
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno