Zoya: Vse kar potrebujete za manikuro, ki zdrži tudi do 10 dni

Podaljšajte obstojnost popolnega laka za nohte. Zoya Mini Color Lock System obda lak in ga zaščiti pred vlago, nastajanjem mehurčkov in krušenjem.

SPLETNI NAKUP

Set vsebuje naslednje izdelke:

  • Zoya podlak Anchor Base za krepitev nohtov. Kompleksna proteinska formula izdatno krepi nohte. Ščiti nohte pred cepljenjem in lomljenjem. Ustvari močno vez med nohtno ploščo in barvnim lakom ter omogoča zaščito nohta ter podaljša obstojnost barvnega laka, brez krušenja (7,5 ml).
  • Zoya Armor Topcoat nadlak z ultra fleksibilno formulo ohranja bleščeč sijaj in svežino barvnega laka ter nudi UV zaščito. Preprečuje krušenje laka. Za podaljšano obstojnost laka lahko nadlak nanesemo vsake 2 -3 dni (7,5 ml).
  • Zoya Fast Drops kapljice za hitro sušenje. Edinstvena formula, ki podaljšuje obstojnost laka ter hitro posuši vse nanesene plasti (od podlaka do nadlaka), v samo 5-10 minutah. Barvnemu laku kapljice podarijo svežino in sijaj ter preprečujejo nastanek zračnih mehurčkov (7,5 ml).
  • Odstranjevalec Zoya Remove+ z revolucionarno formulo 3 v 1, ki odstrani, očisti in pripravi noht za lakiranje. Nežna formula vlaži, neguje in krepi noht. Klik sistem odpiranja in doziranje na pumpico (30ml).

V ZOYA lakih ni škodljivih snovi, kot so formaldehid, formaldehidna smola, DBP, toluen, kafra, trifenil fosfat (TPHP), parabeni, ksilen, etil tosilamid in svinec. Laki so dolgo obstojni in primerni za nosečnice ter vegane.

100% brez nevarnih sestavin. 100% dobri zate.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €
Lak za nohte Zoya
12,90 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Zoya

Aktualno