Zmagovalni pasti Marvis Whitening in Marvis Sensitive

S ponosom vas obveščamo o izjemnih dosežkih zobne paste Marvis. Njihova modernost, izvirnost in unikatnost presegajo tradicionalne koncepte ustne higiene. Marvis je ustvaril svet radovednosti in odprtosti za nove stvari ter preproste vsakodnevne stvari spremenil v trenutke čistega užitka.

Naše poslanstvo je bilo vedno zagotoviti izjemno izkušnjo, zdaj pa s ponosom poudarjamo, da so Marvis paste osvojile dve prestižni nagradi »Esthetica premium product«. Ti nagradi sta neverjetno priznanje naši strasti do inovacij in kakovosti.

Prvo nagrado, ki so jo razglasili zobozdravniki, je prejela zobna pasta Marvis Whitening Mint, ki je osvojila naziv najboljše zobne paste za beljenje zob. Zobozdravniki so prepoznali njeno učinkovitost in izjemno formulacijo, ki vam omogoča, da dosežete bleščeče bel nasmeh, ne da bi pri tem ogrozili svežino, ki jo zagotavljajo paste Marvis.

SPLETNI NAKUP

Razpisana je bila tudi druga nagrada po izboru zobozdravnikov, kjer je zobna pasta Marvis sensitive Mint osvojila naziv najboljše zobne paste za občutljive zobe in dlesni. Ta pasta nežno, a učinkovito ščiti občutljive zobe, s svojimi okusi pa zagotavlja vrhunsko izkušnjo ščetkanja zob, ki si jo zaslužite.

Ti dve nagradi potrjujeta našo zavezanost vrhunski kakovosti in inovacijam na področju ustne nege. Zobne paste Marvis so ustvarjene, da očarajo z dizajnom, okusi in hkrati s kakovostjo. Poleg tega zagotavljajo popolno zaščito in občutek svežine, ki vam bo pričarala nasmeh na obraz.

POIŠČITE SVOJ NAJLJUBŠI OKUS
Uživajte v osmih neverjetnih okusih, ki vas popeljejo v vrtinec najboljših občutkov. Zobne paste Marvis prinašajo ultimativno izkušnjo vsakodnevne ustne nege.

Odkrijte, zakaj so osvojili prestižni nagradi “Estetica premium product” in se pridružite milijonom ljudi, ki že uživajo v popolni svežini in nepozabnem nasmehu, ki ga zagotavlja Marvis.

Ob nakupu katere koli zobne paste Marvis (85 ml) prejmete darilo potovalno zobno pasto! Poiščite svoj najljubši okus v Nami*!

*Akcija velja do razdelitve daril. Akcija velja le v veleblagovnici Nama.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Zobna pasta Cinnamon Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Aquatic Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Classic Strong Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Ginger Mint Marvis
9,90 €
Zobna pasta Jasmin Mint Marvis
9,90 €


Naslovna fotografija: Marvis
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno