MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Živahna eleganca Joseph Ribkoff

Na ženskem oddelku Name vas že pričakuje nova, stilsko dodelana pomladno-poletna kolekcija Joseph Ribkoff. Odkrijte čudovito paleto živih barvnih shem in optimističnih in cvetočih vzorcev ter širok izbor oblek, ki so popolnoma primerne za nedeljski zajtrk, sprehode ob plaži, sestanke odbora, knjižni klub ali družabne plese. Stopite v svet, kjer imajo prednost lahkotna eleganca, ženstven šarm in fluidni poletni kroji. Zasanjane pastele in belo barvo tokrat prepletajo z drznimi barvami, kot so neonsko rožnata, barva limete in travnato zelena. Eterične silhuete interpretirajo zasanjani akvareli, bogati barvni vložki, cvetlični grafični potiski ter lahkotne, večplastne tančice iz prosojnega šifona. Stil popestrijo naborki na ramenih, bleščeči izrezi, nagubani rokavi in kovinski detajli, ki vnesejo dodaten pridih sodobnosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Joseph Ribkoff
299,00 €
Dolge hlače Joseph Ribkoff
211,00 €
Tunika Joseph Ribkoff
198,00 €
Bluza dolg rokav Joseph Ribkoff
221,00 €
Jakna Joseph Ribkoff
257,00 €
Obleka Joseph Ribkoff
304,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Joseph Ribkoff
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno