Zgodnje-jesenski namigi za (poslovne) moške

Ker se poletje počasi izteka, smo v mislih že v jeseni in zato že pogledujemo po jesenski garderobi. Nekatere jesenske kolekcije so že v Nami, druge na poti, in moški se lahko nadejajo nove izbire modnih oblačil.

Trendi in kroji so precej klasični, barve prej umirjene kot ne. Jeseni seveda vedno prav pride črn puli, jeans je stalnica, o tem ni več nobenega dvoma, za zgodnjo jesen so nadvse primerni tudi tanjši puloverji (letos v rjavi barvi), še naprej ostajajo ‘in’ polo majice (s kratkimi in daljšimi rokavi), suknjič lahko urbani (poslovni) moški zamenja tudi z jakno na zadrgo. Pri obutvi se vračajo usnjeni čevlji z malo debelejšim belim podplatom (Lumberjack).

Na policah Namine veleblagovnice so tudi že nove (pisane) kolekcije spodnjega perila, prav tako tudi modni dodatki. Med njimi lahko, na primer, izberete črn usnjen pas (AX) ali črn prefinjen nahrbtnik (AX), ki je marsikod po svetu že docela nadomestil poslovne kovčke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pleten puli AX
159,90 €
Jeans hlače AX
129,90 €
Polo majica dolg rokav Fred Perry
110,00 €
Jakna Salsa
99,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Pulover Salsa
69,95 €
Pulover Esprit Collection
59,99 €
Pulover Tom Tailor
39,99 €
Spodnje hlače boxarice Skiny
34,99 €
Gležnjarji Lumberjack
145,50 €
Nahrbtnik AX
154,90 €
Pas AX
85,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Pepe Jeans

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno