Ženski suknjič v sproščenem kroju je nova modna zvezda

V novi modni sezoni je ženski suknjič doletela preobrazba, ki se je zelo veselimo. Svet luči je ugledala različica, ki jo modni poznavalci strokovno poimenujejo ‘soft tailoring’, kar bi v prevodu lahko označili kot sproščen, padajoč kroj, ki ne nakazuje ženske silhuete. Ne govorimo več o suknjiču, ki vam je prevelik, temveč o suknjiču, ki je v ramenih podložen z mini blazinicami, segajočih čez širino ram, in vas čez prsi in pas ne oprime, ko ga zapnete. Najbolj trendni modeli so izdelani iz gosto tkanih materialov, ki lepo padejo, oziroma iz lahkotnih različic s poudarjeno zmečkano teksturo tekstilij.

Takšne suknjiče za največji modni učinek nosite skupaj s hlačami ravnega ali širšega kroja v ujemajoči barvi. Zraven obujte salonarje z visoko peto in si čez ramena tokrat obesite maksi veliko torbo.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Profimedia
Blejzer Pepe Jeans
150,00 €
Blejzer Kocca
243,00 €
Blejzer Esprit Collection
149,99 €
Profimedia
Blejzer S.Oliver
89,99 €
Blejzer Olsen
129,99 €
Blejzer Comma
149,99 €
Blejzer Street One
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno