Hlačni kostim, obleka in srajca, so pri znamki S.Oliver, ključni kosi sezone

Obkroženi z zelenimi površinami na svežem zraku, opazujemo novo romantiko, ki jo predstavljajo ženstveni kosi, čudoviti vzorci in naravni odtenki. Ključni kos te sezone pri znamki S.Oliver predstavlja ženski hlačni kostim, ki združuje ženstvenost in sodobnost. Nikakor pa ne smemo spregledati novih krojev suknjičev, ki jih kombiniramo s hlačami in tako ustvarimo popoln izgled te sezone.

SPLETNI NAKUP

Obleke znamke S.Oliver so primerne za vse priložnosti, so vsestranski modni kos v čudovitih pastelnih barvah. Obleke in bluze so ženstvene, lahkotne in izdelane iz prefinjenega satena.

Vedno pravimo, da bluz in srajc ni nikoli dovolj. Bela bluza je obvezen kos garderobe, vsake modne navdušenke. Letos naj bo ta v maxi izvedbi, saj v kombinaciji z navadnimi kavbojkami ali bež culotte hlačami ustvari popoln trendovski izgled. Maxi bluza pa je v kombinaciji s kratkimi hlačami ali za na plažo, primerna tudi za bolj vroče dni.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

SPLETNI NAKUP

Obleka S.Oliver Black Label
129,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
149,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
159,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
99,99 €
Balonar S.Oliver
139,99 €


Fotografije: S.Oliver

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno