MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zemeljske barve za trendovsko pomlad

Čeprav sem ljubitelj in zagovornik črne barve, se spomladi in poleti rad oblačim tudi v modro, zadnje čase pa me je, niti zares ne vem zakaj, povsem prevzela opečnata barva, pa temnejši odtenki rjave in zelene barve. Marsikdo že ve, da zelena barva pomirja, in veliko ljudi priznava, da se v tej barvi dobro počutijo.

Opečnata barva bo čedalje pogostejša v oblačilih v moji garderobi. Je ena lepših zemeljskih barv, v oblačila vnaša svežino, nekako boljše volje si, ko si ‘opečnat’, modno človek zaživi v tej barvi. Tudi moški. Poleg tega se barva odlično ujema s temno modro, bež, rjavo, temno zeleno, tudi črno barvo. Pravi pomladni modni hit!

SPLETNI NAKUP

In rjava. Bi rekel, da jo moški (po)osvoji šele v zrelih letih, kot otrok in mladostnik se mi je zdela to barva za dedke. Zdaj, ko imam bolj izostren okus in več let, pa je rjava moja modna barvna stalnica.

Naj bo tudi za druge odrasle moške, ki imajo radi modo. Samo primer: podobna odtenka t-shirta in srajce v temnejši rjavi, chino hlače z zavihki v bež barvi in rjave usnjene sandale z več paščki je idealna kombinacija za prihajajoče poletje!

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Športni pulover North Sails
69,90 €
Pulover S.Oliver
59,99 €
Dolge hlače North Sails
99,90 €
Dolge hlače Pierre Cardin
99,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver
19,99 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
15,99 €
Pas S.Oliver
25,99 €
Natikači Ugg
109,90 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno