Zelena barva zaznamovala teden mode v Milanu

Pravkar zaključen teden mode v Milanu je razkril, da so modne poznavalke še vedno navdušene nad priljubljeno zeleno barvo. In čeprav smo na modnih pistah za pomlad in poletje 2023 lahko občudovali predvsem pastelne različice in odtenke pistacije, so bile ulice obarvane v prav vse odtenke zelene. Kar lahko pomeni le eno, zelena barva je hit letošnje sezone. Prednjači olivno zelena, v katero so odeti predvsem plašči, prehodne jakne in bunde, sledi udarna travnato zelena, smaragdno zelena in barva pistacije, fotografi ulične mode pa so v svoj objektiv ujeli celo poletno razpoloženo neonsko zeleno.

Ljubiteljice zelene so barvo kombinirale z rjavimi odtenki, črno in belo, tiste najbolj drzne pa so ji dodale še ščepec fuksije. Najraje so oblekle zelen hlačni kostim, medtem ko so čez zelene obleke, puloverje in krila ogrnile zelene plašče.

Proti zeleni barvi niso odporni niti modni dodatki. Olivno zelena je še posebej privlačna za torbice, medtem ko je travnato zelena rezervirana tudi za obutev. Nosite jih ob boku zelenih oblačil ali z zeleno le popestrite rjavo, bež in črno.

Milano je bil zelen, ampak tokrat gotovo ne od zavisti!

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Pepe Jeans
160,00 €
Profimedia
Obleka Rinascimento
150,00 €
Dolge hlače Deha
103,00 €
Pulover S.Oliver
79,99 €
Majica 3/4 rokav Sisley
39,95 €
Profimedia
Obleka S.Oliver
79,99 €
Prehodna jakna Didriksons
480,00 €
Profimedia
Majhna torba MariaCeline
71,50 €
Gležnarji Tosca Blu studio
176,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno