Zdaj je pravi čas, da posežete po tej sončni barvi

Poletje je idealen čas, da zaživite v oranžni barvi. Slednja bo, ne glede na to, ali so v oranžno obarvana oblačila, kopalke, modni dodatki, senčilo za oči ali šminka, poskrbela za vaš živahni poletni videz. Oranžna barva je precej preprosta, ko je govora o barvnih kombinacijah. Čudovito se ji podata bež in bela, ki sta kot taki odlični, če želite oranžno kombinirati z manj vpadljivimi barvami. Medtem ko je kombinacija z rumeno barvo, fuksijo in kontrastno modro namenjena tistim najbolj pogumnim, ki jim dodatna pozornost ni nikoli odveč. Prednost oranžne barve je tudi to, da vam z barvnim odbojem iz oblačil na kožo obraza, lahko pričara tisti značilen sijaj, svetlobo, ki vam jo na obraz ‘nariše’ sončni zahod na Azurni obali.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka s.Oliver Black Label
99,99 €
Majica kratek rokav Luisa Spagnoli
271,00 €
Obleka Luisa Spagnoli
356,00 €
Sandali Elvio Zanon
178,50 €
Obleka Kocca
203,00 €
Majhna torba Love Moschino
189,50 €
Kopalke nedrček Etam
39,90 €
Nedrček Skiny
37,99 €
Senčilo za veke Eye shadow Mat Rule MAC
23,39 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno