Zdaj je pravi čas, da kožo razvajate z izbrano masko za obraz

Da bi bila vaša koža ves čas videti resnično zdrava in sijoča, vsake toliko potrebuje dodaten zagon. Odgovor je sila preprost … uporabite masko za obraz. Maske za obraz imajo neverjetno moč, da takoj izboljšajo videz vaše polti, zato so pomemben del lepotne rutine, ko se morate pripraviti na pomembne dogodke, kot so razgovori za delo, zmenki in poroka. Ob teh priložnostih še zlasti priporočamo globoko vlažilne ali lifting maske. Maske so kot naročene tudi, če se spopadate s težavami, ki vam jih prinašata nošenje zaščitne maske (dehidracija, izpuščaji, mozolji, bolj izpostavljene drobne gubice okoli oči) in poletno ljubimkanje s soncem (koža je po izpostavljanju soncu videti zelo utrujena in dehidrirana, in ko na tako kožo želite nanesti močnejši make-up, rezultat ni najboljši).

Seveda obstaja več različnih vrst mask za obraz in vse služijo drugačnemu namenu. Se še vedno sprašujete, katera je primerna za vas? Če imate suho kožo, se odločite za kremno ali sheet masko za dodatno vlaženje, ki je obogatena s hialuronsko kislino. Za mastno kožo ali kožo, nagnjeno k aknam, poleg vlažilne maske (napačno je mnenje, da taka koža ne potrebuje dodatne vlage) vsake toliko izberite čistilno masko iz gline ali blata. Če imate občutljivo kožo, se odločite za zelo blage maske z minimalnim številom sestavin, da se izognete draženju.

Na splošno velja, da maske v listih (sheet maske) uporabimo za dodatno vlaženje, lifting učinek, hipno ‘brisanje’ drobnih gubic in zdrav sijaj. Kremna maska je ena od najbolj nežnih mask za obraz, ki lahko, če vsebuje sadne encime, poleg svoje specifične naloge istočasno odstranjuje odmrle celice. Glinene in blatne maske razstrupljajo in čistijo z naravnimi glinami in blatom iz zemlje.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Obrazna maska s kaviarjem The Mask, Matis.
89,50 €
Osvežilne obloge za oči Eye Revive, dr.Hauschka.
25,49 €
Vlažilna maska Hydra Filler, Filorga.
11 €
Maska za občutljivo kožo Evercalm, REN.
37,99 €
Maska za čiščenje por Skincode.
42 €
Gladilna in vlažilna maska Ginseng Shot, Erborian.
7,90 €

Aktualno