MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zaživite svoje sanje o dekorju v 4. nadstropju Name

Izdelki za dom že dolgo nimajo le praktične vloge, temveč v ospredje vse bolj stopa tudi njihova estetska funkcija. Naše stanovanje ali hiša je namreč prostor, v katerem preživimo največ časa, zato je dobro počutje v njem ključnega pomena, pri tem pa so bližnjica prav lični izdelki.

Najdete jih v Nami, in sicer v 4. nadstropju, kjer po novem domuje prodajalna Kristal, ki nudi priznane znamke porcelana, kuhinjske posode in pripomočkov, kozarcev, kuhinjskega tekstila, malih gospodinjskih aparatov ter dekorativnih izdelkov.

Za še uspešnejše dekoriranje naj vam prišepnemo, da se trendi v gospodinjstvu nagibajo k iskanju ravnovesja. To pomeni, da nevtralne prostore popestrimo z barvnimi izdelki za dom in gospodinjstvo, živahne pa nekoliko umirimo z zemeljskimi odtenki. Pravi feng šuj! Za nakupovalno izkušnjo z najnovejšimi trendi ter kakovostjo s prepletom tradicije se torej oglasite v 4. nadstropju.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kristal
Lektorirala: Mojca Zemljak

Za več informacij pokličite oddelek Kristal, na telefonsko številko 041 494 964 ali nam pišite na namaljubljana@kristaldoo.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno