Za ljubitelje naravnega ličenja


ZAO Anti age oz. negovalni makeup (za vse uporabnice, ki od make upa želijo še več, oz. za starejše uporabnice)

Zao je  s svojo 100 % naravno formulacijo in dodanimi aktivnimi negovalnimi sestavinami, primeren za uporabnice, ki želijo nekaj več, kot samo kvaliteten make up. Naravna olja in masla kot jojobino, olivno, ricinovo, mandljevo, karite ter kakavovo maslo zagotavljajo, da bo koža postala in ostala nahranjena. Naravni rastlinski ekstrakti kot so hidrolat iz listov bambusa z veliko vsebnostjo silike, koži pomaga vzdrževati elastičnost. Suqualene (pridobljen iz olivnega olja), je ena izmed sestavin sebuma, ki ga z leti naša koža izgublja, je odlična sestavina za vlaženje in ojačitev kože.

Ekstrakt rdeče alge vsebuje karotenoide in antioksidante, ki lovijo proste radikale ter s tem preprečujejo staranje kože. Ekstrakt rastline yerba mate zaradi visoke vrednosti polifenolov deluje antioksidativno, zaradi vsebnosti kofeina pa deluje poživljajoče. Nadaljujte vašo nego skozi cel dan z ZAO negovalnim make upom…..

 

ZAO – Veganski make up, ni testiran na živalih (za stranke ki želijo Vegan make up)

Če iščete znamko make upa, ki ni testirana na živalih in je v popolnosti veganska je ZAO make up prava izbira. Zao ne vsebuje niti ene sestavine živalskega izvora. Na živalih ni testiran ne izdelek ne  posamezna sestavina v make upu, tako da ste lahko prepričani, da podpirate pravo znamko, znamko, ki nosi tudi ustrezne certifikate - Vegan ter Cruelty free International.

 

EKO Naravna ebmalaža make upa - trajnostno ter ekološko ter zero waste (za stranke ki razmišljajo o bolj trajnostnem načinu življenja)

Zao se je zavezal spoštovati okolje zato za embalažo uporablja naraven material – bambus, ki se zaradi hitre rasti lahko pohvali z največ shranjenega ogljika skozi svojo življenjsko dobo. Material kot tak omogoča, da ima ZAO nizek ogljični odtis. Raste naravno, skoraj divje tako da pesticidov ni potrebno uporabljati. Bambus se obnovi v 5 letih kar je neprimerno hitrejše od drevesa, ki za obnovo potrebuje kar 30 let! ZAO bambus pridobiva iz okolja kjer je naravno prisoten, rast pa je nadzorovana.  Zao bambusovo embalažo nikar ne zavrzite saj jo lahko uporabljate znova in znova.

Sekundarna embalaža, ki po navadi obdaja make up in jo takoj zavržemo je v večini kartonska, a ZAO  je izbral bolj trajnostno rešitev. Ljubka bombažna vrečica bo varovala bambusovo ohišje dlje časa. Lahko pa jo boste uporabili za shranjevanje raznih drobnih stvari ali nakita.

 

Refillable make up  - je cenejša izbira  (za cenovno bolj občutljive stranke)

Zao make up vam omogoča, da make up polnilo enostavno vstavite v bambusovo embalažo ko ste izdelek že porabili, zato nikoli ne zavrzite bambusove embalaže. Vse njihove izdelke lahko namreč ponovno napolnite. Enostavno lahko zamenjate ali odtenek ali pa izdelek enake velikosti. S tem privarčujete embalažo, posledično pa je refil veliko cenejši. 

 

Zao – 100 % naraven make up  iz 100 % naravno pridobljenih sestavin (za ljubitelje naravnega make upa)

Zao make up je certicifiran naravni make up s 100% naravnimi sestavinami. Primeren je za kožo, ki slabo reagira na sintetične sestavine in na splošno za občutljivo kožo. V sestavinah tako ne boste našli parabenov, EDTA, BHT, BHA, mineralnih olj, parafinov, polysorbata, phenoxyethanola, nano delcev, sintetičnih parfumov, sinetičnih voskov, silikona.

Certificiran je s strani ECOCERT ter označbo COSMEBIO, spada v skupino SLOW COSMETISC. Poseben poudarek je na sestavinah iz ekološke pridelave, ki jih je približno od 20% do 50% na posamezen izdelek. Sestavine naravnega izvora so biokompatibilne s kožo, ekološke sestavine pa imajo že v majhnih količinah močnejši učinek.