Zanesljiva in varna izbira za vso družino Sebamed

Blagovno znamko Sebamed je leta 1967 osnoval nemški dermatolog Heinz Maurer, ki je verjel v to, da mora biti kvalitetna dermatološka kozmetika dostopna vsakomur. Danes, več kot 50 let pozneje, se znamka še vedno drži svojega mota.

Za Sebamedove izdelke so namreč značilne tri stvari: odlično razmerje med kakovostjo in ceno, certifikat ECARF in pH 5,5.

Certifikat ECARF podeljuje Združenje evropskih alergikov izdelkom, ki so  hipoalergeni in Sebamed se trudi, da bi bili v nekaj letih z njim označeni prav vsi produkti iz njihovega asortimana.

Vsi izdelki razen intimnih mil imajo pH 5,5, ki je enak stopnji kislosti človeške kože, kar pomeni, da ga koža zaznava kot sebi enakega in proizvode zelo dobro prenaša.

Ker gre za blagovno znamko, ki je namenjena vsej družini, vsebuje pestro paleto različnih linij: od Clear Face za aknasto kožo, do linije Sensitive za občutljivo kožo, Anti Dry za suho kožo, linije Q10 za zrelo kožo in še veliko drugih.

Hipoalergena in dermatološko testirana kozmetika Sebamed  je tako varna in dostopna izbira za vse družinske člane.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Sebamed

Losojon za telo Sebamed
8,88 €
Krema za roke Sebamed
5,71 €
Nočna krema za obraz Sebamed
11,63 €
Hidratantni fluid za obraz Sebamed
16,71 €
Darilni set Sebamed
20,30 €

Aktualno