Zakaj so cokle Crocs še vedno moderne?

Nekateri jih obožujejo, drugi prezirajo, a, roko na srce, cokle Crocs so obutev, ki je narejena za celo desetletje in v katerih se boste zares udobno sprehajali. Zavedajoč se slovesa, ki jih spremlja, in nazivov “najgršega čevlja na svetu”, je Crocs s številnimi modnimi sodelovanji poskušal izboljšati njihovo podobo, in to jim je tudi uspelo. Vsako novo sodelovanje z velikimi modnimi imeni ali zvezdniki spremlja veliko zanimanje javnosti.

Leta 2017 jih je oblikovalec Christopher Kane, navdušen nad njihovim udobjem, vključil v svojo kolekcijo. “Všeč mi je, da so malo čudni in da jih bo nekdo dojel kot grde. Zelo so naivni, otroškega videza, kar mi je všeč,” je odločitev komentiral oblikovalec.

Sodelovanje Balenciaga x Crocs se je vpisalo v modno zgodovino leta 2018. Modele s platforma podplatom so razprodali po ceni 850 €. Po veliko bolj prijazni ceni je ljubitelj Crocsov, Justin Bieber, za svoje potrebe oblikoval dva modela cokel Crocs. Rumena in rožnata različica sta tako našli mesto v modnih omarah po vsem svetu. Sledila so še sodelovanja z oblikovalci ulične mode ter ameriškimi raperji, ki so cokle Crocs približala tudi urbani estetiki ulične mode.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Crocs
59,99 €
Natikači Crocs
39,99 €
Natikači Crocs
59,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno