Zakaj prijatelje in otroke vedno peljem na sladoled Grefino

Vsakič ko na svojih popotovanjih obiščem kakšno modno prestolnico, je eden od obveznih postankov tudi točka, kjer si privoščim sladoled. Okusen (najpomembnejša postavka), privlačen na pogled (objave na Instagramu so s takšnim sladoledom vedno všečkane), zanimiv in drugačen (lahko izbiram med okusi, ki jih ni mogoče dobiti v običajnih prodajalnah s sladoledi) ter med prebivalci tega kraj najbolj priljubljen (za nasvet, kam na sladoled, vedno vprašam lokalne stanovalce).

Zadnjič sem se v Ljubljani v vlogi svetovalke, kam na sladoled, znašla tudi sama. Seveda sem turiste napotila v eden in edini Grefino, ki nedvomno izpolnjuje prav vse kriterije, ki jih pri izbiri sladoleda upoštevam tudi sama.

Še več, Grefino ni zgolj sladoled, je prava mala ledena sladica s 100 vrstami dodatkov. Verjamem, da v Grefinu vsakdo najde nekaj zase (izbirate lahko med 5 različnimi čokoladami, 4 vrstami karamele, 6 različicami sladkega sadja …). Njihovi sladoledi in dodatki ne vsebujejo palmovega olja, ponujajo tudi sladolede za vegane, da ne omenjam bogate ponudbe oreščkov in sadja za vse tiste, ki so jim ti zdravi dodatki ljubši od prelivov. Všeč mi je tudi ideja personaliziranega sladoleda, ki posamezniku omogoča možnost, da si izbere prav tako kombinacijo okusov, ki je njemu najljubša ali, če hočete, najlepša. Za konec pa še pika na i. Ste vedeli, da za enako ceno dobite sladoled in dodatke?

Celotno ponudbo iz Grefina si lahko ogledate TUKAJ.
Naslovna fotografija: Grefino

Lektorirala: Mojca Zemljak

Aktualno