Zakaj je pliš vedno dobra modna naložba?

Od nekdaj sem bila ljubiteljica pliša, gladke in sijoče žametne teksture, ki boža tako moje dlani kot mojo modno dušo. Naj vam ob tej priložnosti razkrijem, zakaj je pliš vedno prava modna naložba.

Pliš deluje izjemno svečano. V nasprotju z bleščicami je pliš tudi primerna izbira materiala, ko gre za bolj protokolarne dogodke. Po drugi strani lahko pliš v kombinaciji z bolj casual materiali (zelo lepo se poda k džinsu) popestri dnevni stajling.
Pliš ima zaradi teže zelo lep padec, se ne lomi in je kot tak popoln za vse vrste oblek, širše hlače in klasične suknjiče.

Še zlasti lepo se k plišu podajo globoke barve draguljev, kot so temo modra, rubinasto rdeča, smaragdno zelena, temno vijoličasta in barva jantarja. Če želite plišastemu suknjiču vdahniti še več glamurja, si zraven omislite nakit z barvnimi kristali, ki so barvno skladni z odtenkom pliša.

Med največje plišaste trende te sezone sodijo plišasti suknjiči v kombinaciji s plišastimi širšimi hlačami (tudi različice na zvonec so zelo aktualne), dolge plišaste obleke in seveda plišasti modni dodatki od sandal do torbic.

Na ženskem oddelku prvega nadstropja Name preverite ponudbo oblačil iz pliša pri blagovnih znamkah Kocca, Kaos, Dixie in The Abito.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Kocca
228,00 €
Dolge hlače Kaos
208,00 €
Dolge hlače Kocca
120,00 €
Majica kratek rokav Kocca
108,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dixie
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno