Zakaj je perilo Chantelle tako posebno, 30% ugodneje

V času posezonskih popustov med 1. septembrom in 31. decembrom, lahko perilo znamke Chantelle kupujete 30 % ugodneje.

V tretjem nadstropju, na oddelku ženskega perila vas pričakuje kolekcija luksuznega francoskega perila Chantelle.

Chantelle vas je že osvojil z linijo udobnega gladkega perila SoftStretch, ki se prilega vsaki konfekcijski številki in vsem tipom postav. To sezono pa smo ponudbo znamke Chantelle v Nami dopolnili še s finim perilom Chantelle, po katerem je znamka tudi najbolj znana. Elegantno čipkasto perilo Chantelle je res nekaj posebnega!

SPLETNI NAKUP

Kolekcija finega perila Chantelle je oblikovana v Franciji. Zasnovana je tako, da med ogromnim številom modrčkov zagotovo vsaka ženska najde model zase. Izbirajte lahko med podloženimi modrčki, modrčki z oporo, push-up modrčki, modrčki z gladkimi košaricami in modrčki brez naramnic. Chantelle slovi po tem, da je mojster za velike košarice. V ponudbi so velikosti vse do košarice F. Modrčki so oblikovani tako, da prsi lepo zaoblijo in nudijo izjemno oporo.

Nekaj posebnega je čipka, ki jo Chantelle uporablja za številne modrčke in hlačke, to je tradicionalna francoska čipka Leavers. Izdelujejo jo na severu Francije na več kot sto let starih statvah, kjer jo tkejo po zahtevnih vzorcih. Takih statev je na svetu le še sto, za delo na njih pa se čipkarski mojstri urijo več kot 6 let. Čipko Leavers stkejo iz več tisoč drobnih niti in vsak centimeter čipke ročno pregledajo, da preverijo, če ustreza zahtevnim standardom stoletne tradicije.

Chantelle pri materialu nikoli ne sklepa kompromisov, zato ima ves uporabljen material certifikat Oeko-Tex Standard 1000, ki zagotavlja najvišjo kakovost in varnost uporabe.

Do 31. decembra izkoristite 30 % popust na perilo znamke Chantelle, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače Chantelle
41,95 €
Nedrček Chantelle
88,95 €
Podvezica Chantelle
61,95 €
Nedrček Chantelle
95,95 €
Spodnje hlače Chantelle
53,95 €


Naslovna fotografija: Chantelle
Lektorirala: Alja Kožar

*Akcija velja od 01. septembra do 31. decembra 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno