Zakaj je na silvestrovo dobro obleči rdeče spodnje perilo?

Medtem ko ima vsaka država svojo novoletno tradicijo in običaje za srečo, obredi nekaterih kultur segajo več sto let nazaj, med njimi tudi tradicija nošenja rdečega spodnjega perila na silvestrovo. V Italiji to zagotavlja srečo in uspeh v prihodnjem letu, po španski tradiciji pa naj bi nošenje prazničnega rdečega spodnjega perila začinilo vaše ljubezensko življenje. Rdeča barva predstavlja strast, kri, zdravje in življenje samo. Ob tem velja pripomniti, da mora biti rdeče spodnje perilo darilo, kar pomeni, da ‘uroki’ ne bodo delovali, če ga kupite sami. Prav tako mora biti to novo spodnje perilo, ki ga boste prvič oblekli prav na silvestrovo. Torej, ne glede na to, ali imate za svojo novoletno zabavo zmenek ali ne, morate svojemu spodnjemu perilu, če želite pregnati smolo in si v prihodnjem letu zagotoviti zadovoljstvo in srečo, posvetiti malo več pozornosti oziroma obleči rdeče spodnje perilo. Tako ženske kot moški.

Do 26. 12. ujemite 25 % popust na spodnje perilo ter spalni program.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Spodnje hlače Calvin Klein
22,90 €
Spodnje hlače Benetton
12,95 €
Nedrček Lisca
34,90 €
Spodnje hlače Lisca
16,90 €
Spodnje hlače Calvin Klein
29,90 €
Spodnje hlače Emporio Armani
51,90 €
Spodnje hlače Impetus
26,95 €

Aktualno