Zakaj je Inglot tako poseben?

Z več kot 40-letnimi izkušnjami se osredotočamo na nenehen razvoj. Lokalni uspeh nas je pripeljal do ideje o uvedbi znamke na mednarodni trg. Od leta 2006 zemljevid lokacij cveti in dosega prestižna mesta na svetu. Ljubitelji ličil nas lahko najdejo na šestih celinah na več kot 800 lokacijah od londonske ulice Oxford Street, Piazza del Duomo v Milanu, Times Squarea v New Yorku do Grand Canal Shoppes v Las Vegasu.

Ker se ne bojimo izzivov, smo prisotni na vrhunskih prireditvah, kot so velika četverica svetovnih tednov mode, ki sodelujejo z modnimi znamkami in oblikovalci, kot so Kenzo, Coach, Michael Costello, Vionnet ali Francesco Scognamiglio.

Poleg tega sodelujemo pri obsežnih projektih na Broadwayu, vključno z muzikali, kot so med drugim Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King, Wicked ali The Cripple of Inishmaan.

Zakaj je Inglot tako poseben? Izdelki so naš ponos! Kombinacija znanstvene tehnologije z živahnimi barvami je povzročila impresivno paleto izdelkov in barv, v katere se takoj zaljubiš. 95 % kozmetike in pripomočkov za ličenje je izdelanih v našem najsodobnejšem obratu. Kar je še pomembneje, visoko kakovostne sestavine so na voljo po dostopnih cenah.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Senčilo za oči Inglot
10,00 €
Puder Inglot
26,00 €
Rdečilo za usta Inglot
18,00 €
Senčilo za oči Inglot
21,00 €
Maskara Inglot
17,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Inglot
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno