Zakaj je dobro svoj modni nakup ujeti že v času sezonskih popustov

Pred nami je čas popustov, ki v trgovine vsako sezono privabijo številne, željne dobrih modnih ulovov. Tudi v Nami so pripravili najboljše po že znižanih cenah. Najprej sledijo predsezonski popusti, nato v vrhuncu sezone še sezonsko znižanje. Kaj torej kupiti v času sezonskih znižanj? Sama v tem času poiščem tiste res modne in trendne kose sezone, za katere vem, da jih v času popustov (po navadi kar vedno) ne bo več na voljo v moji konfekcijski številki. Prav tako so sezonski popusti na vrsti že precej pozno in časa, da bi oblačilo ali modni dodatek, ki je močno vezan na sezono, nosila, ni več ravno na pretek. V času predsezonskih popustov zelo rada kupujem tudi oblačila priznanih blagovnih znamk višjega razreda, saj so predsezonski popusti že dovolj ugodni, da se pri nakupu dražjih oblačilnih kosov to pozna na moji denarnici.

Vas zanima, kaj se je znašlo v moji nakupovalni košarici?

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica 3/4 rokav Ted Baker
145,00 €
Balonar Ted Baker
555,00 €
Obleka Kaos
208,00 €
Bluza kratek rokav Selected
79,99 €
Kratke hlače Selected
59,99 €
Natikači Karl Lagerfeld
89,95 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno