Gelish: Sijaj vaših nohtov bo trajal in trajal

Gelish permanentno lakiranje je postopek, pri katerem lak s posebnim čopičem nanesemo na noht, nato pa se ta nekaj sekund suši pod posebno LED lučko. Žarki strdijo lak ter dajo nohtu zaščito in čudovit sijaj. Le nekaj plasti in Gelish lak bo prekril vse nepopolnosti na nohtih ter pustil povsem naraven videz.

Če nimate časa za domače lakiranje, so Gelish nohti oz. permanentno lakiranje nekaj, kar vam bo spremenilo življenje! Gelish permanentno lakiranje ima mnogo prednosti: sijaj  nohtov bo trajal in trajal, hkrati pa bodo vaši nohti cel čas zaščiteni pred zunanjimi vplivi, poleg tega pa se lak z lahkoto odstrani.

Obožujete pisane, divje barve, ali imaš raje rožnate, bolj elegantne odtenke? Brez skrbi, izbirate lahko med široko paleto barv Gelish lakov. V pomladni kolekciji Gelish 2022 Full Bloom najdete pravi šopek očem privlačnih, barvnih kremnih odtenkov z delikatnimi bleščicami, ki se lahko lakirajo samostojno ali kot nadlak.

Gelish nohti zdržijo precej dlje, kot si morda mislite. Seveda je vse odvisno od same strukture nohta in lahko ostanejo lepi tudi do štiri tedne. Tudi če opravljaš delo, pri katerem so vaše roke veliko v uporabi, bo Gelish permanentni lak zdržal precej časa in sicer zato, ker ga LED žarki polimerizirajo, kar prepreči, da bi se lak okrušil pa tudi zaščiti pred vsemi zunanjimi vplivi, kot so razkužila, čistila in voda.

Si torej želite vstopiti v svet lepih, sijočih, urejenih in zdravih nohtov?  Odločite se za Gelish permanentno lakiranje nohtov!

Izkoristite akcijsko ponudbo Gelish permanentnega lakiranja na oddelki lepote v Nami – za imetnike Nama kartice je cena 25,00 €, redna cena je 30,00 €.


Naslovna fotografija: Gelish

Aktualno