Zakaj investirati v dobro pižamo?

Nočna oblačila so oblačila, namenjena nošenju med spanjem. Omogočajo nam udobje in tako pripomorejo k boljšemu spancu. In čeprav sta ključnega pomena pri zagotavljanju udobja material, iz katerega je pižama izdelana, in kroj pižame, ne smemo zanemariti niti tega, da smo v pižami videti privlačno. Ne podcenjujte dviga samozavesti, ki se zgodi ob nošenju prave pižame! Material, ki je za pižamo najbolj primeren, je gotovo naraven material (bombaž, svila, modal, viskoza). Ti materiali v vseh letnih časih nudijo koži mehkobo in imajo hipoalergijske lastnosti.

V zimskem času posegajte po pižamah iz gosto tkanih materialov in po različicah malce bolj oprijetega kroja, medtem ko so pižame poleti izdelane iz bolj zračnih materialov in so posledično tudi bolj ohlapne. Pri izbiri pižame pozornost namenite še detajlom, kot so zadrge, gumbi in okrasne čipke, ki vas med spanjem lahko motijo, po drugi strani pa prav ti omogočijo, da se pižama iz spalnega oblačila v hipu spremeni v dnevno. Naložba v resnično kakovostno pižamo bo vsekakor poskrbela za vaše fizično in tudi psihično dobro počutje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pižama dolg rokav Yamamay
45,95 €
Pižama dolg rokav Schiesser
79,95 €
Pižama dolg rokav Etam
65,00 €
Pižama dolg rokav Yamamay
39,95 €
Pižama dolg rokav Palmers
119,00 €
Pižama brez rokavov Emporio Armani
144,90 €
Pižama dolg rokav Benetton
59,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno