Zadig&Voltaire: This is Him! Undressed

Čisti eliksir. Gola koža. Viharna, gola romanca. Undressed, najnovejši izdaji linij This is Her! in This is Him!, sta pravo olfaktorno vznemirjenje v najčistejši obliki.

Dišavi dveh sopotnikov, ki se dopolnjujeta in odzivata drug na drugega. Dva brezčasna parfuma z izjemnimi notami, ki ju neposredno navdihujejo telesni užitki.

Ta čutna pustolovščina, prežeta s svežo iskrenostjo, razkriva svojo zgodbo skozi kampanjo, ki zajame par s popolno kemijo. Prvi val strasti. Naraščajoča intenzivnost njune želje.

Spontana in izjemno čutna, This is Her! Undressed
Samozavesten in drzen, This is Him! Undressed

Zadig & Voltaire This is Him Undressed je nova dišava za moške iz kolekcije This is Him.

“Doživite živahno in čutno dišavo z This is Him! Undressed, novim veganskim parfumom Zadig&Voltaire.”

Močna kombinacija rožnatega popra in cedrovine ustvari značilno moško dišavo, okrepljeno z notami jantarja in sandalovine. Note grenivke poskrbijo za eksplozijo lahkotnosti, poudarjeno z zapeljivo mešanico “slane kože”.

Močna in živahna sandalovina
Vonj aromatične in živahne grenivke, rožnatega popra in pomarančnih cvetov. Svež in značilen vonj mošusa, ki ga poudari vonj “slane kože”. Zapeljivi in čutni spomini, ki jih za seboj pusti močna prepoznavna mešanica arom jantarja in sandalovine.
Nova toaletna voda Zadig&Voltaire za moške, ki jo je ustvarila Nathalie Lorson, ponuja živahen pridih intime!

Univerzum This is Him! Undressed
Zadig&Voltaire s parfumom This is Him! Undressed moškim zagotavlja intimno, čutno, osebno in pomirjujočo izkušnjo. Ta dišava moškim ponuja način ponovnega pristnega stika s seboj in drugimi: učinek kože na kožo predstavlja povsem novo poglavje v vsaki zgodbi.

This is Him! Undressed moški je naravno karizmatičen in neverjetno eleganten. Po srcu je strasten in neodvisen človek, ki od življenja zahteva največ.

Klasifikacija dišave This is Him! Undressed:
Aromatični jantar se združi z zgornjimi notami grenivke, rožnatega popra in pomarančevega cveta, ki jim sledita srednji noti mošusa in soljene kože ter osnovne note jantarja, cedre in sandalovine.


Naslovna fotografija: Zadig&Voltaire

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno