Zadig&Voltaire: This is Her! Undressed

Čisti eliksir. Gola koža. Viharna, gola romanca. Undressed, najnovejši izdaji linij This is Her! in This is Him!, sta pravo olfaktorno vznemirjenje v najčistejši obliki.

Dišavi dveh sopotnikov, ki se dopolnjujeta in odzivata drug na drugega. Dva brezčasna parfuma z izjemnimi notami, ki ju neposredno navdihujejo telesni užitki.

Ta čutna pustolovščina, prežeta s svežo iskrenostjo, razkriva svojo zgodbo skozi kampanjo, ki zajame par s popolno kemijo. Prvi val strasti. Naraščajoča intenzivnost njune želje.

Spontana in izjemno čutna, This is Her! Undressed
Samozavesten in drzen, This is Him! Undressed

Zadig & Voltaire This is Her Undressed je nova dišava za ženske iz kolekcije This is Her.

“Doživite prefinjeno in čutno dišavo z This is Her! Undressed, novim veganskim parfumom Zadig&Voltaire”

Čutne in sončne arome pomarančnih cvetov ter olja ylang-ylang skupaj ustvarijo prepoznaven vonj, ki je okrepljen z notami sandalovine. Pridih ingverja poskrbi za eksplozijo lahkotnosti, ki jo čudovito poudari zapeljiva mešanica “slane kože”.

Čutna in čista dišava
Sveže in iskrive note ingverja in pomarančnega cveta. Sijoč in energičen občutek, obdan z oljem ylang-ylang in poudarjen z vonjem “slane kože”. Zapeljivi in čutni spomini, ki jih za seboj pusti intimna mešanica arom mošusa in sandalovine.

Nova parfumska voda za ženske Zadig&Voltaire, ki jo je ustvarila Sidonie Lancesseur, ponuja sončen in iskriv pridih intime!

Univerzum This is Her! Undressed
S parfumom This is Her! Undressed Zadig&Voltaire zagotavlja intimno, čutno, osebno in pomirjujočo izkušnjo. Ta dišava ženskam ponuja način ponovnega in pristnega stika s sabo in drugimi: učinek kože na kožo predstavlja povsem novo poglavje v vsaki zgodbi.

The This is Her Undressed ženska
Je naravno elegantna in neverjetno iskrena. Po srcu je strastna in neodvisna ženska, ki od življenja zahteva največ.

Klasifikacija dišave This is Her! Undressed
Vodna, aromatična, cvetlična dišava, ki vsebuje zgornje note pomarančnih cvetov in ingverja, ki jim sledijo srednje note olja ylang-ylang in akord slane kože ter osnovne note sandalovine in mošusa.


Naslovna fotografija: Zadig&Voltaire

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno