Zadig&Voltaire: Nova ženska dišava This is really her!

Pariz ponoči: njene živahne sence. Njena magnetna avra.
Pariz podnevi: njena bleščeča svetloba. Njen kovinski sijaj.

V živahnem vzdušju nočnega Pariza se dva svobodna duha podata na pot svoje ljubezenske zgodbe. Želja, nagoni in hrepenenje nenehno eksplodirajo. Njuno strastno potovanje se konča ob jutranjem svitu. In njun vonj? Dišava s podpisom. Brezčasna. Iz dneva v noč. In iz noči v dan.

Parfum THIS IS REALLY HER! nasprotuje konvencijam. Drznost. Pogum. Brezmejna svoboda. Vonj še nikoli ni bil tako presenetljiv, tako močan. In to z dobrim razlogom: Zadig&Voltaire danes v svoji zgodbi predstavlja intenzivno dišavo.

Kovinska fuzija

Njihov navdih? Zadig&Voltaireova moda in življenjski slog. Brezčasno in nezamenljivo, z zmečkanim usnjem, ki je eden od zaščitnih znakov pariške blagovne znamke.

Etiketa na steklenici parfuma THIS IS REALLY HER! se ponaša z učinkom valjane kovine, ki je značilno za oblikovanje Cécilie Bönström. Tako tudi steklenička predstavlja poklon tej novi intenzivni dišavi.

V bleščeči noči dvojica simboličnih stekleničk THIS IS REALLY HER! in moške različice THIS IS REALLY HIM! transparentno razkriva dišavo. Tukaj njune stranske razpoke izražajo novo sporočilo: dve sorodni duši, ki se v intenzivnem somraku združujeta do jutranjega svita.

Osupljiva. Ikonična. THIS IS REALLY HER! je vam bo vzela sapo. Kovinski odtenki in rumena barva tekočine so navdihnjeni z lučmi Pariza ob mraku.

Embalaža za izdelek THIS IS REALLY HIM!, ki je neposredno povezana s programom CSR na področju mode, imenovanim VoltAIRe, je bila zasnovana tako, da je njen vpliv na okolje čim manjši. Steklenica vsebuje 15 % recikliranega stekla, njena teža pa je bila zmanjšana za 13 %*. Poleg tega je tudi zunanja kartonska embalaža neznatne teže. Izdelana je iz celuloze, nastale v procesu odgovornega gozdovanja v okviru FSCTM forests ter drugih zanesljivih virov.

*primerjava s 50 ml stekleničko izdelka THIS IS HER! EDP POUR ELLE v primerjavi s 50-mililitrsko stekleničko izdelka THIS IS REALLY HER!

Olfaktivna igra kontrastov in tekstur

Kovinski odsevi. Igre svetlobe. Živahne sence. Na prelomu med dnevom in nočjo se nedvoumno uveljavlja dišavna energija. Z dišavo THIS IS REALLY HER! podjetje Zadig&Voltaire razkriva intenzivne dišave kolekcije.

THIS IS REALLY HER!
By Sidonie Lancesseur

Edinstvena, kot nočni Pariz. Intenzivna, kot ljubezensko vznemirjenje. THIS IS REALLY HER! poveličuje čutnost in drznost, tako podnevi kot ponoči. “Da bi vdihnila življenje temu dišavnemu učinku chiaroscuro, sem na vseh ravneh uporabila kontrast,” pravi Sidonie Lancesseur, parfumerka pri Robertetu. “Vrhnje note svetlečega rožnatega popra, ki se skoraj iskri zaradi pikantnih sestavin v akordu bazilike in vrtnice, so globlje zaradi rumovih in jantarnih not. Osupljiv šopek vrtnic z izvirnimi kovinskimi odtenki v osrčju izzove ikonično kostanjevo aromo. Ta olfaktorična pustolovščina se zaključi z osvežilnim vonjem pačulija in čutnostjo akorda vanilije.”

“Vrtnica v slogu THIS IS REALLY HER! z izvirnimi svetlimi kovinskimi poudarki je poklon brezčasni eleganci Pariza in njegovi avantgardni plati. Medtem pa nam tople, lesne in jantarne note pričarajo pustolovski duh nočnega Pariza,” je še povedala ustvarjalka parfuma, Sidonie Lancesseur

Fantastična pustolovščina v nočnem Parizu

V kampanji THIS IS REALLY HIM! in THIS IS REALLY HER! sta ponovno sodelovala modela Maya Stepper in Mikkel Jensen iz Nemčije in Danske.

Prvi pogled, prvo srečanje, prva igra zapeljevanja … Tu se začne njuna zgodba. Idila, ki je vedno pristna, in kemija, ki je vedno popolna. Fikcija je ujela resničnost. Ker sta naša junaka v resničnem življenju pravzaprav ljubimca, pravi par. Med njima poteka zares intenzivna ljubezenska zgodba.

Ob utripajočih ritmih smo priča njunemu srečanju v nočnem Parizu. Zgodba se pred nami odvije v treh dejanjih: Drznost. Svoboda. Pristnost.

Znajdemo se pod utripajočimi lučmi kluba. Nočna iskriva toplota se stopnjuje, kot zlata kovinska aura valovi pod projektorji. On kot hipnotiziran ne more odvrniti pogleda od nje. Žari in privlači ga kot svetilnik. Ko nihče ne gleda, mu v roko potisne svoj parfum, nato pa izgine v črno noč. Spet se srečata se v Saint-Sulpice in pustolovščina se lahko začne. Na svojem divjem potovanju po Parizu prispeta na otok Île Saint-Louis. Noč se poslavlja. Prvi sončni žarki so ju že dohiteli. Nočno potovanje se konča, ko se tema spremeni v svetlobo. Objem. Dišava proti dišavi. Še vedno zaljubljena. Še vedno skupaj.


Naslovna fotografija: Zadig&Voltaire
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno