Zadig&Voltaire: Nova moška dišava This is really him!

Pariz ponoči: njegove živahne sence. Njegova magnetna avra.
Pariz podnevi: njegova bleščeča svetloba. Njegov kovinski sijaj.

V živahnem vzdušju nočnega Pariza se dva svobodna duha podata na pot svoje ljubezenske zgodbe. Želja, nagoni in hrepenenje nenehno eksplodirajo. Njuno strastno potovanje se konča ob jutranjem svitu. In njun vonj? Dišava s podpisom. Brezčasna. Iz dneva v noč. In iz noči v dan.

Parfum THIS IS REALLY HIM! nasprotuje konvencijam. Drznost. Pogum. Brezmejna svoboda. Vonj še nikoli ni bil tako presenetljiv, tako močan. In to z dobrim razlogom: Zadig&Voltaire danes v svoji zgodbi predstavlja intenzivno dišavo.

Kovinska fuzija

Njihov navdih? Zadig&Voltaireova moda in življenjski slog. Brezčasno in nezamenljivo, z zmečkanim usnjem, ki je eden od zaščitnih znakov pariške blagovne znamke.

Etiketa na steklenici parfuma THIS IS REALLY HIM! se ponaša z učinkom valjane kovine, ki je značilno za oblikovanje Cécilie Bönström. Tako tudi steklenička predstavlja poklon tej novi intenzivni dišavi.

V bleščeči noči dvojica simboličnih stekleničk THIS IS REALLY HIM! in ženske različice THIS IS REALLY HER! transparentno razkriva dišavo. Tukaj njune stranske razpoke izražajo novo sporočilo: dve sorodni duši, ki se v intenzivnem somraku združujeta do jutranjega svita.

Drzen. Neustavljivo privlačen. Parfum This is really him! je hipnotičen. Barvni poudarki srebrne in antracitne barve spominjajo na igro nočnih senc na najlepših stavbah francoske prestolnice – Pariza.
Za obema stoji ime Zadig&Voltaire, razkrito na zunanji embalaži, ki odmeva kot pesem na praznih nočnih ulicahi.

Embalaža za izdelek THIS IS REALLY HIM!, ki je neposredno povezana s programom CSR na področju mode, imenovanim VoltAIRe, je bila zasnovana tako, da je njen vpliv na okolje čim manjši. Steklenica vsebuje 15 % recikliranega stekla, njena teža pa je bila zmanjšana za 13 %*. Poleg tega je tudi zunanja kartonska embalaža neznatne teže. Izdelana je iz celuloze, nastale v procesu odgovornega gozdovanja v okviru FSCTM forests ter drugih zanesljivih virov.

*primerjava s 50 ml stekleničko izdelka THIS IS HER! EDP POUR ELLE v primerjavi s 50-mililitrsko stekleničko izdelka THIS IS REALLY HIM!

Olfaktivna igra kontrastov in tekstur

Kovinski odsevi. Igre svetlobe. Živahne sence. Na prelomu med dnevom in nočjo se nedvoumno uveljavlja dišavna energija. Z dišavo THIS IS REALLY HIM! podjetje Zadig&Voltaire razkriva intenzivne dišave kolekcije.

THIS IS REALLY HIM!
By Nathalie Lorson

Brezmejen. THIS IS REALLY HIM! nasprotuje konvencijam. Njegovo edino pravilo? Zadigov način življenja. Nathalie Lorson, parfumerka pri Firmenichu, je za to osebno poskrbela:
“Ta nova magnetna dišava osvetljuje in ogreva sence pariške noči. ” Naše nočno potovanje se začne z ovinkom, srečanjem med agrumi. Bleščeče note grenivke in limone ob stiku z izvirno kovinsko aromo pomarančnih cvetov postanejo temnejše, skrivnostnejše. Vse to se nas dotakne pred objemom subtilnega lesnega vonjea Palo Santo, ogretega z jantarnimi notami, ki zapečatijo to nočno pustolovščino.

“Za dišavo THIS IS REALLY HIM! sem navdih črpala iz nočnega Pariza, iz njegovih praznovanj, ki trajajo do zgodnjih jutranjih ur. Igrala sem se s svetlobami in kontrasti svoje palete surovin. Globoke, skrivnostne barve noči se zrcalijo v bogastvu dišave Ambrox®, medtem ko je jutranja zarja utelešena v očarljivem pomarančnem cvetu. Srebrni, kovinski odtenki dišavi dajejo ritem zabave, ki se nikoli ne konča,” je povedala ustvarjalka parfuma, Nathalie Lorson.

Fantastična pustolovščina v nočnem Parizu

V kampanji za dišavi THIS IS REALLY HIM! in THIS IS REALLY HER! sta ponovno sodelovala modela Maya Stepper in Mikkel Jensen iz Nemčije in Danske.

Prvi pogled, prvo srečanje, prva igra zapeljevanja … Tu se začne njuna zgodba. Idila, ki je vedno pristna, in kemija, ki je vedno popolna. Fikcija je ujela resničnost. Ker sta naša junaka v resničnem življenju pravzaprav ljubimca, pravi par. Med njima poteka zares intenzivna ljubezenska zgodba.

Ob utripajočih ritmih smo priča njunemu srečanju v nočnem Parizu. Zgodba se pred nami odvije v treh dejanjih: Drznost. Svoboda. Pristnost.

Znajdemo se pod utripajočimi lučmi kluba. Nočna iskriva toplota se stopnjuje, kot zlata kovinska aura valovi pod projektorji. On kot hipnotiziran ne more odvrniti pogleda od nje. Žari in privlači ga kot svetilnik. Ko nihče ne gleda, mu v roko potisne svoj parfum, nato pa izgine v črno noč. Spet se srečata se v Saint-Sulpice in pustolovščina se lahko začne. Na svojem divjem potovanju po Parizu prispeta na otok Île Saint-Louis. Noč se poslavlja. Prvi sončni žarki so ju že dohiteli. Nočno potovanje se konča, ko se tema spremeni v svetlobo. Objem. Dišava proti dišavi. Še vedno zaljubljena. Še vedno skupaj.


Naslovna fotografija: Zadig&Voltaire
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno