Zadig&Voltaire: Nova dišava za ženske This Is Her! Unchained

Odkrij intimno dišavo za ženske Zadig&Voltaire – This Is Her! Unchained. Dišava za ženske svobodnega duha.

Vstopi v notranje svetišče svojih sanj. Osvobodi se vseh omejitev. Za zaprtimi vrati lahko svobodno razkriješ svojo pravo ženskost. Občuti moč, da postaneš svoj pristni jaz. Brez zadržkov, brez napora in brez kompromisov. Nič ti ne more preprečiti, da bi počela vse, kar ti srce poželi. Osvobodi se okov. Podaj se na osvobajajoče potovanje samopotrjevanja.

Ženstvena cvetlična mošusna dišava

Ta nova cvetlična mošusna parfumska voda Zadig&Voltaire presega meje in z močnim zaupanjem razkriva tvojo najbolj čutno plat.

Sočna mandarina in zrela češnja se razpreta na vrhu parfuma in sprostita svoje sadne note v trenutku, ko se vonj dotakne tvoje kože. Pikanten roza poper nato v srcu dišave predstavi šopek drznega nerolija in pudrastih vijoličnih not. Zadigova značilna nota kostanja doda globino s karizmatičnim pridihom drznosti. Osnova poboža z blagodejnim mošusom v kombinaciji z notami sandalovine in benzoina v gladkem akordu.

Osvobajajoča dišava zate, ki osvobajaš svojo ženstvenost.

Modno navdihnjena steklenička parfuma

Okras kovinskih verig se v novem drznem dizajnu vrti okoli prozorne stekleničke, ki jo krasi kovinsko roza pokrovček. Rožnati odtenek parfuma se razkrije od znotraj in odraža ženstvene mošusne note njegovega vonja.

Tvoj intimni, dišavni ritual

Če želiš, da te dišava obdaja ves dan, uporabi This is Her! Unchained po vsem telesu. Osredotoči se na pulzne točke – dekolte, zapestja in notranjo stran komolcev -, da boš ob segrevanju telesa z dišavo sprostila dodatno čutnost.

Bolj zavesten parfum

This Is Her! Unchained sprejema bolj zavesten pristop k parfumu s stekleničko, izdelano iz 15 % recikliranega stekla, in težo steklenice, zmanjšano za 15 % *.
*v primerjavi z 50 ml This is her! EDP Pour Elle.


Naslovna fotografija: Zadig&Voltaire
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno