Nova barvita umetniška izdaja dišav Zadig & Voltaire

UMETNOST JE RESNICA

V budnem življenju ali v sanjah, umetnost je za Zadiga&Voltair prisotna povsod. Vsaka nova kolekcija in vsaka nova dišava je priložnost za pisanje nove umetniške zgodbe, ki je svobodna, unikatna, in povsem v duhu rock’n’rolla. Pri Zadig&Voltaire ni omejitev za ustvarjalno raziskovanje.

Thierry Gillier ni le ustanovitelj, ampak umetniški podjetnik z edinstveno ustvarjalno vizijo.
Butiki Z&V so kot umetniške galerije v svojem praznovanju avantgardnega izraza.

Kaj pa dišave Z&V? Pozdravite edinstvene dišavne kreacije, ki svoj nekonformizem nosijo kot znak časti!

Ta nova Arty Edition je za ljubitelje umetnosti po vsem svetu. Oda svobodnim duhom med nami, ki želijo neovirano potovati po svetu. Poklon vsem, ki imate radi nova in nenavadna doživetja in ki boste vedno ostali zvesti svoji notranji naravi in svojemu divjemu, avanturističnemu srcu.

Novo barvito umetniško izdajo This is Her!: Zadig Dream je oblikoval Léo Dorfner, ki je za lansiranje ustvaril tudi kapsulno povezavo edinstvenih modnih kosov. Znan po nadrealističnih akvarelnih kolažih, je najljubši francoski umetnik Cécilie Bönström.

Dobrodošli v The Zadig Escape.

THIS IS HER! ZADIG DREAM: DIŠAVA

Nova olfaktivna izvedba ikonične This is Her! je tukaj. Parfumerka Robertet Sidonie Lancesseur ponovno raziskuje novo ozemlje s to dišavo. This is Her! Zadig Dream ostaja oda svobodi, modi in rock’n’rollu, zdaj pa je prepojena z novo trendovsko ustvarjalno energijo, polno popotniške želje. Sadni odmerek umetniške energije!

This is Her! Zadig Dream se odpre s kombinacijo sadnih zgornjih not, kot sta lupina breskve in grenivke. Ta živahni duo odlično povzema vznemirjenje in pričakovanje, preden se odpravi novi pustolovščini naproti. Takoj zatem pridejo v ospredje note jasmina in šmarnice, ki oživijo prepoznavni akord kostanjeve kreme in še dodatno poudarijo občutek svobode. Akord sandalovine povezuje mešanico na dnu in ji daje tisti posebni rock’n’roll pridih. Omamne note mošusa in benzoina se pridružijo, da dopolnijo to željo po pobegu in avanturi.

“Ta dišava pripoveduje zgodbo o eksotičnih sanjah. V prvih nekaj trenutkih živahnost grenivke spominja na impulziven, pustolovski duh pobega. Note divjega jasmina in sveže šmarnice se združijo v plesu, da povečajo ta občutek želje po odpiranju in raziskovanju sveta onkraj meja znanega” – Sidonie Lancesseur, parfumerka.

Nov dih svobode, ki vas popelje na potovanje. Dišava za izražanje vaše edinstvene ustvarjalnosti. Tako umetniški parfum ikonično rožnato barvo Zadig&Voltaire pretvori v omamno aromo, ki je hkrati trendovska in brezčasna.

ZADIG IMA RAD LÉO DORFNER-ja

“Cécilia in jaz imava skupno vizijo umetnosti in mode” – Léo Dorfner, vizualni umetnik in akvarelist.

Léo Dorfner je umetnik, ki ima svoj utrip v utripu sodobnega sveta in sodobnih trendov. Njegove akvarelne kompozicije tako kot nadrealistični kolaži ponujajo panoramski pregled našega časa skozi simbole in podobe, ki jih informira svet družbenih medijev. Svoj prepoznavni, umetniški in tipografski slog prinaša v poglobljeni svet This is Her! Zadig Dream.

Pregleden in drzen grafični dizajn steklenice This is! serija s svojo ikonično “razpokano” stranjo prikazuje koralno rožnato esenco This is Her! Zadig Dream dišave. Na sprednji strani je kolaž dveh slik. Prvi, imenovan “Catchy”, ima modro nebo, ki kliče “Dreamers” z znakom Open 24/7. Drugi prikazuje palmo, ki piha v vetru. Klic k svobodi!

Dve sliki na steklenički najdete tudi na zunanji embalaži. Tam je tudi reklamni pano, ki daje jasno izjavo: to je Zadig Dream. Roza in bela kitara brenkata v svojem živahnem ritmu v daljavi. Barvna paleta ima izrazito kalifornijsko vzdušje. Prave budne sanje.

“Ustvarjalni proces za This is Her! Zadig Dream je bil precej dolg, ker sem ga želel narediti prav. Raziskoval sem veliko možnih smeri, vendar sem se na koncu odločil za različico, ki je najbolje odražala ideje o potovanju in svobodi.” – Léo Dorfner


Naslovna fotografija: Zadig & Voltaire
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno