Kavni aparati Nespresso, za vaš dom ali pisarno

Optimalne karakteristike kavnih aparatov

Vsi Nespresso kavni aparati so opremljeni z visokotlačno črpalko 19 barov, ki zagotavlja potreben tlak za prodor vode skozi kapsulo in sprostitev 900 različnih arom kave. Oblika kapsule je posebej zasnovana za zagotavljanje enakomernega pretoka vode pod tlakom skozi mleto kavo med ekstrakcijo. Temperatura in čas pretoka sta tovarniško nastavljena tako, da poudarita vse dragocene arome. Najboljše od vsega: pri izbiri espresso aparata vam ni treba razmišljati. Preprosto izberite različne kapsule iz našega bogatega asortimana kavnih kapsul in uživate točno v okusu, ki vam ustreza.

Idealno za vaš dom ali pisarno

Kompaktna oblika Nespresso kavnega aparata je na voljo v različnih oblikah, vsaka oblika pa je na voljo v več različnih barvah. Izberite kave in kavni aparat, ki najbolj ustrezajo vašemu slogu. Nespresso je odlična izbira, če iščete popoln kavni aparat za domačo uporabo ali pisarno.

Ni vam treba izbrati le ene vrste kave – espresso ali dolgo kavo – vsi naši kavni aparati imajo obe funkciji. V kolikor pa radi uživate v recepturah z mlekom pa imamo tudi aparate, ki omogočajo kavne užitke z mlekom.

Obiščite Coincaso, v 4. nadstropju Name ali spletno trgovino www.coincasa.si in si privoščite kavni aparat Nespresso.


Naslovna fotografija: Coincasa, Nespresso

Aktualno