Za prefinjene in modne moške

Pri nemški znamki Digel so oblikovalci moške za pomlad in poletje oblekli v prijetne bombažne tkanine in sodobne kroje lahkotnejših oblek in suknjičev.

Njihova pomladno-poletna kolekcija je prefinjena, a lahkotna, igriva. Oblačila so siva, bela, temno modra in temno siva s karo vzorci. Zanimivi so kroji telovnikov, ki so letos v modnem ospredju za moške. Je pa seveda Digel tudi sinonim moške elegance, kar se kaže v prefinjenih krojih oblek za poslovneže v zlato-rjavi ali modri barvi.

Pri čevljih vzbujajo pozornost elegantni črni mokasini in lahkotnejši rjavi semiš čevlji z angleškim vzorcem in gumijastim belim podplatom, ki so nadvse primerni za Digel pomladno-poletna oblačila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Digel
151,00 €
Suknjič Digel
316,00 €
Dolge hlače Digel
146,00 €
Čevlji Digel
146,50 €
Mokasini Digel
156,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Digel

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno