Za morsko eleganco bodo poskrbeli pri blagovni znamki Olsen

Ko pomislimo na pomlad in poletje, se pred nami naslikajo podobe sončnih dni, modrega neba in brezskrbnih trenutkov ob morju. Blagovna znamka Olsen je v svoji najnovejši kolekciji za toplejše mesece zajela prav to esenco morske elegance, kjer se prepletajo svežina, udobje in brezčasna moda.

Barvni trojček: Modra, bela in rdeča

Modra, bela in rdeča so osnovne barve, ki so temelj morskega sloga. Modra simbolizira mirnost in globino morja, bela prinaša čistost in svežino, rdeča pa dodaja kanček strasti in živahnosti. V kolekciji Olsen najdemo čudovite modre tunike, bele lanene hlače in rdeče majice, ki skupaj ustvarjajo harmonične in privlačne kombinacije.

SPLETNI NAKUP

Jakna Olsen
129,99 €
Dolge hlače Olsen
109,99 €
Majica kratek rokav Olsen
35,99 €
Pletena jopica Olsen
129,99 €

Črte: Klasični morski vzorec

Črte so nepogrešljiv del morske mode. Olsen je v svojo kolekcijo vključil različne vrste črtastih oblačil. Črtaste majice in bluze so popoln izbor za sproščene sprehode po plaži ali prijetno kosilo ob morju. Kombinirajte jih s hlačami iz džinsa ali krili za klasičen, a vedno moden videz.

Majica kratek rokav Olsen
59,99 €
Pleten pulover Olsen
99,99 €
Pletena jopica Olsen
109,99 €

Džins: Vsakodnevna eleganca

Džins je že dolgo sinonim za udobje in vsestranskost, v kolekciji Olsen pa dobi nov pomen v kombinaciji z morskimi elementi. Svetli kosi iz džinsa, kot so kratke hlače, krila in jakne, so idealni za tople dni, ko želite biti hkrati sproščeni in urejeni. Džins v svetlejših odtenkih se popolnoma ujema z modrimi in belimi kosi, kar omogoča številne kombinacije.

Jeans hlače Olsen
109,99 €
Jeans jakna Olsen
139,99 €
Krilo Olsen
99,99 €

Kombinacije za popoln videz

Za popoln morski videz lahko kombinirate različne kose iz kolekcije Olsen. Na primer, rdeča črtasta majica s krilom iz džinsa je idealna kombinacija za popoldanski sprehod ob morju. Za bolj formalen videz izberite bele hlače, rdečo bluzo in jakno iz džinsa

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Olsen
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno