Za doživetja na prostem, ki jih je navdihnila divja lepota

S fuzijo barv in sloga prehajamo globlje v jesen. V ospredju sta udobje in funkcionalnost, ki ne ogrožata prefinjenosti. Predelana klasika v brezčasnih kosih, ki ponujajo novost z igro vzorcev v nepričakovanih barvah.

Jesenska romantika nas navdihuje s potiskom cvetličnega vzorca na dolgih oblekah, nepogrešljiv karo vzorec pa se v svežih tonih rumene barve spogleduje s pozno jesenjo v vsej njeni lepoti. Statement kos te kolekcije je pončo. Tako kot oversize šali se ponči lahko nosijo na različne načine. V kolekciji izstopa karo kombinacija v modnih barvah, kot je nežno rumena. Pončo mora biti velik, ravno prav dolg in topel, da lahko nadomesti plašč. Bogati odtenki v rjavih in zemeljskih tonih poudarijo moderen enobarvni styling. Ohranjamo pa tudi naravne barve pletenin, ki jih z lahkoto kombiniramo med sabo v monokromatskem slogu.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pončo S.Oliver
89,99 €
Brezrokavnik S.Oliver
79,99 €
Dolge hlače S.Oliver
79,99 €
Obleka S.Oliver
89,99 €
Pulover S.Oliver
79,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno