Za božič navdušite s sofisticiranim videzom

Modne kombinacije, ki si jih bomo omislili za božično večerjo ali božično kosilo, naj bodo v primerjavi s prazničnimi videzi, namenjenimi zabavi, bolj sofisticirane, in ne tako kričave. V mislih imamo predvsem materiale, iz katerih so izdelana oblačila in modni dodatki. Za božično družinsko snidenje tako predlagamo nežno lesketajoč saten, žlahten žamet ali igriv lureks. K hlačam širšega kroja oblecite fino bluzo iz čipke, rahlo prosojnega šifona z vzorcem iz svetlečih zlatih niti ali gladkega satena, čez pa si ogrnite suknjič v smoking slogu. Odlična izbira so tudi lepo padajoče obleke v barvah draguljev, zlati, srebrni ali črni barvi. Če se odločite za kombinacijo s hlačami, zraven obujte balerinke ali salonarje, medtem ko poleg obleke obujte elegantne gležnjarje s peto ali klasične škornje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Comma
119,99 €
Majica dolg rokav S.Oliver Black Label
69,99 €
Balerinke Lodi Love
69,99 €
Bluza dolg rokav AX
149,90 €
Blejzer Ted Baker
345,00 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
59,99 €
Jakna Joseph Ribkoff
325,00 €
Obleka Morgan
90,00 €
Obleka Joseph Ribkoff
304,00 €
Gležnjarji Tosca Blu Studio
224,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno