Za zdravo in sijočo kožo, linija GinZing znamke Origins

Origins že od prvega dne nenehno išče nove sestavine in navdih, ki ga ponuja narava. Ponuja bogate teksture z vonjem čiste narave, katere zagotavljajo eterična olja za celostno doživetje in dobro počutje duha, uma in telesa.

Izdelki Origins so formulirani brez parabenov, ftalatov, mineralnih olj, propilenglikola, vazelina, parafina, DEA in sestavin živalskega izvora. Embalaža je minimalna, neškodljiva okolju (razgradljiv papir) in “eco chic” kar ustreza našim vrednotam. Origins sodeluje izključno s proizvajalci sestavin in tovarnami, ki na podlagi certifikatov zagotavljajo, da oddajajo minimalne emisije ogljika v ozračje, in proizvajajo energijo s pomočjo naravnih virov vetra, vode in sončne energije. Origins jemlje iz narave in ji vrača, zato ​​je doslej posadil 600.000 dreves in sadik po vsem svetu.

GinZing™ 

Komu priporočamo to linijo: strankam, ki želijo ohraniti zdravo kožo. Zelo primerno za stranke, ki želijo koži povrniti energijo in sijaj.

Prednosti: vrača koži energijo s pomočjo Panax Ginsenga (njegove mesnate korenine) in zagotavlja sijočo ter zdravo kožo s pomočjo kofeina. 

Zgodba o sestavinah: Panax Ginseng ima 7000-letno zgodovino uporabe v tradicionalni kitajski medicini. Kofein (iz kavnih zrn) je naravna sestavina, ki ne povzroča iritacij in pomaga koži do bolj svežega videza.

Mešanica eteričnih olj : osveži in prebudi čute z mešanico grenivke, limone in zelene mete.


Naslovna fotografija: Origins

Aktualno