MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Z večnimi mokasini v pomlad in poletje

Težko zapišem, da so mokasini za letošnjo pomlad in poletje nov trend, saj gre za obutev, ki je vselej modna. Mokasini se ciklično pojavljajo kot ‘naj’ obutev pomladi in poletja, eno sezono so manj, drugo bolj trendovski, a priljubljeni so vedno. Zlasti v Italiji, seveda. Tamkajšnji moški so zaljubljeni v mokasine vseh barv, a najbolj sofisticiran modni zanesenjak bo nosil temno modre ali temno rjave mokasine. Brez nogavic, se razume.

In ker Nama sledi modnim zapovedim in ima rada nove, manj znane, a prefinjene znamke, je v svoj nabor dodala italijansko znamko Dino Draghi, ki čevlje, med njimi tudi mokasine, izdeluje že od leta 1939. V Kampaniji ima podjetje štiri tovarne, kjer izdelujejo usnjene čevlje visoke kakovosti, tako klasične kot tudi zelo sodobne. Njihovi čevlji se prodajajo po vsej Evropi, ZDA, Latinski Ameriki, Avstraliji in Aziji. Za ročno izdelane čevlje uporabljajo najboljše usnje, podloge in materiale, zagotavljajo pa tudi trajnostni pristop pri izdelovanju čevljev.

Dino Draghi je še ena znamka več, ki krepi modno oznako Made in Italy.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Fotografije v članku: Alja Dermastja

Aktualno