Z okraski Jibbitz popestrite in personalizirajte svoj par crocsov

Poletje je polnem zagonu in temperature, ki ga spremljajo, kar kličejo po udobni obutvi v katerih bo vaš korak kar se da udoben in igriv. Še več, če boste izbrali natikače Crocs, lahko svojemu modnemu slogu priskrbite tudi pridevnika unikaten in personaliziran. Kako, se sprašujete. S prikupnimi dodatki Jibbitz, ki bodo brez dvoma popestrili vaš najljubši par crocsov. Ti bodo z njimi bolj osebni, zabavni in zanimivi. Dovolite si slikarski podvig in svoje natikače, ki vam v tem primeru služijo kot prazno slikarsko platno, ‘poslikajte’ z dodatki Jibbitz. Vam danes ustrezajo cvetlični detajli, jutri bleščeči, spet nato detajli z junaki priljubljenih risanih serij kot ljubitelju crocsov, Justinu Bieberju? Za vse bodo poskrbeli dodatki Crocs Jibbitz, ki se enostavno nataknejo v luknje natikačev Crocs. Ime so dobili po vzdevku avtorice, o katerem sama pravi, da se nanaša na nekoga, ki preveč govori. Najdete jih v pritličju Name na oddelku modnih dodatkov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Crocs
59,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

Aktualno