Z Janznom bo božič lepše dišal

Leto je naokoli in ponovno je z nami veseli december! Zagotovo se v tem času mnogi sprašujete: “Kaj kupiti za božič?”

Ja, iskanje »popolnega« darila za naše najdražje, prijatelje, kolege ali sodelavce ni vedno enostavno. Zahteva nekaj organizacije, premisleka in navsezadnje akcije!
Da vam olajšamo proces izbire daril za božično-novoletne praznike, smo pripravili nekaj smernic in idej, kako enostavno najti ideje za božična darila.

Razmislite o sporočilu darila
Preden začnete razmišljati, kaj podariti določeni osebi, premislite o svojem odnosu do nje ter kaj želite z darilom sporočiti. Tako boste veliko lažje zožili možnosti za darila, kot pa da brez cilja in v stresu obiskujete veleblagovnice in obupano iščete po neštetih spletnih straneh.

  • Na primer, če je ta oseba vaš najboljši prijatelj, bi verjetno želeli, da ve, da mislite o njej/njem kot o posebni in najbolj zanimivi osebi v vašem življenju! Podarite parfum za v avto in sprej za telo ali pa morda peno za tuširanje, piling za telo in kremo za telo.
  • Če gre za sodelavko, bi morda želeli z darilom sporočiti, da cenite njen trud, delo in kolegialen odnos v vašem skupnem pisarniškem prostoru. Podarite lahko dišečo svečko ter kremo za roke ali pa dišeče palčke in ekstra polnilo.
  • Če je ta oseba vaš partner, mu/ji boste želeli sporočiti globino vajine ljubezni in hvaležnosti. Odlična ideja je lahko že sestavljen in lepo zavit darilni set.

Lahko podarite več enakih daril
Mnogi ljudje čutijo potrebo po drugačnem darilu za vsako osebo na svojem seznamu. To vam lahko vzame veliko časa in tudi ni vedno potrebno delati razlik. Če kupujete za več ljudi in najdete nekaj, za kar mislite, da bi to vsem prišlo zelo prav – potem brez slabe vesti kupite isto darilo za več oseb.

Za vas smo pripravili božična darila zanjo in zanj pod 20 evri, ki bodo nedvomno razveselili obdarovanca.

  • Dišeča sveča
  • Krema za roke + milo za roke
  • Piling za telo + losjon za telo
  • Dišeče palčke
  • Gel za tuširanje + krema za telo
  • Parfum za avto + krema za roke

Če niste povsem prepričani, kaj bi podarili, lahko izberete že sestavljen darilni komplet, ki bo navdušil vsakogar.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Darilni set Janzen
44,95 €
Difuzor Janzen
22,50 €
Piling za telo Janzen
17,50 €
Dišava za avto Janzen
14,95 €
Sveča Janzen
9,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Janzen
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno