Z bundami, plašči in jaknami Didriksons do najboljšega modnega sloga

Skandinavke so znane, da kljub kompromisu, ki v ospredje postavlja udobje, ostajajo v koraku s trendi in po mnenju številnih modnih poznavalcev še vedno utelešajo najboljši ulični modni slog. V času zimskih in deževnih vremenskih razmer tako brez težav posežejo po vodoodpornih jaknah, plaščih in bundah, ki so sicer del mode, namenjene za prosti čas.

Predstavljamo vam nekaj stilističnih trikov, s katerimi lahko tako kot Skandinavke svojo toplo bundo Didriksons, odporno proti vetru in padavinam, oblečete tudi, ko želite biti kar se da v trendu.

  1. Z oblačili iz tehnološko dovršenih materialov in brezčasnega kroja, namenjenega predvsem prostemu času, kombinirajte luksuzne modne dodatke, kot so usnjene torbice z okrasnimi zaponkami, svilene rute s potiski in nakit iz biserov, in – če dopuščajo vremenske razmere –salonarje z visoko peto.
  2. V videz vnesite barve. Poleg bund in jaken v bež barvi oblecite pastelne odtenke. Letos je nadvse modna pastelno rumena barva oziroma barva masla.
  3. Odločite se za živahno obarvane ustnice in urejeno pričesko. Ker so bunde in jakne Didriksons opremljene s kapuco, s slednjo tudi v vetrovnih razmerah ne bo težav.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bunda Didriksons
480,00 €
Bunda Didriksons
300,00 €
Plašč Didriksons
350,00 €
Prehodna jakna Didriksons
350,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno