Ustvarite Lash Clash look z ličili Yves Saint Laurent

To je maskara za vse tiste, ki si upajo biti drugačni.

Spoznajte Lash Clash, inovativno maskaro znamke YSL Beauty. Izziv za velik volumen in črn odtenek overnoir couture. Profesionalno oblikovana s formulo za volumen in patentirano krtačko za šokanten učinek, je maskara Lash Clash priča močni in drzni generaciji, ki se ne boji biti drugačna.

V paketu z najbolj drznim dizajnom, ki ga je kdajkoli navdihnila visoka moda, krši kode Cassandre: s to drzno, igrivo potezo se je YSL odločil, da bo svojo legendarno zlato embalažo zamenjal s popolnoma črnim, overnoir odtenkom, kot je sam odtenek maskare.

Formula maskare Lash Clash zagotavlja volumen YSL maskare in pigmentacijo brez primerjave, zahvaljujoč inovativnim aktivnim sestavinam teksture, izjemno črnim pigmentom in sestavinam proti preslikavanju maskare. Najgostejša tekstura maskare, ki so jo kdaj koli oblikovali v laboratorijih YSL, vsebuje najsodobnejšo mešanico sestavin za večji volumen z drzno intenzivno barvo.

OBSTOJEN INTENZIVEN VOLUMEN DO 24H*
Inovativna tekstura, disperzija voska in olja v vodi, kombinacija polimerov, ki tvorijo film, in dolgo obstojnih snovi omogočajo gosto, a kremasto teksturo maskare Lash Clash, da trepalnice v trenutku naredi gostejše, plast za plastjo. V samo petih potezah Lash Clash doda do 200 % volumna* in ustvari šokanten, glamurozen vtis. S formulo, ki traja do 24 ur**, bo ta vtis ostal ne glede na to, kako boste preživeli dan.

OVERNOIR COUTURE ČRN ODTENEK
Lash Clash zagotavlja popolnoma novo izkušnjo črne barve z izjemnimi črnimi pigmenti in – če še to ni dovolj črno – končnim odtenkom overnoir couture. Visoko razmerje finih razpršenih delcev črnega železovega oksida v prozorni osnovi naredi trepalnice intenzivno črne, drzne in polne – inovacija za vse odvisnike od črne maskare na svetu.

DODATNA NEGA
Formula brez vonja maskare Lash Clash, obogatena z ekstraktom florentinske perunike iz YSL-ovih vrtov Ourika, pomaga trepalnicam, da ostanejo polne, mehke na dotik in zdravega videza.

* Inštrumentalni test, 25 žensk po 5 nanosih
** Potrošniški test, 98 žensk


Naslovna fotografija: Yves Saint Laurent
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno