YSL: Nova linija rdečil za ustnice Loveshine

Letošnja pomlad je pri YSL Beauty ovita v sijaj. Je ključni dejavnik nove make-up linije izdelkov za ustnice. YSL beauty s ponosom predstavlja Loveshine!

Linijo rdečil za usnice, ki se skozi vse leto osredotoča na ustnice in je na voljo v treh formulah: Candy Glaze, Candy Glow in težko pričakovana nova šminka YSL Loveshine Wet Shine.

YSL Loveshine je več kot kolekcija, je izjava briljantnosti: drzen izraz, ki ga napajata lastna moč in brezkompromisen odnos, ki ju odlično dopolnjuje Dua Lipa.

Za YSL beauty je vsak pogled in vsak trenutek izjava lastne individualnosti. Predstavnica svoje generacije Dua Lipa v vsakem lepotnem videzu vzbuja občutek svobode in navdiha.
Vodijo jo čustva, ljubezen do sebe in izražanje skozi moč in ustvarjalnost notranje lepote.

“Dua Lipa v našo znamko vnaša naelektreno energijo in navdihuje ženske ne le pri ličenju, ampak tudi v trenutkih, ko je pomembno poudariti, kdo so in v kaj verjamejo. Njen vpliv je slavljenje individualnosti in opolnomočenje, ki vsakogar spodbuja, da ponosno izraža svojo edinstveno lepoto.” – Stephan Bezy, mednarodni generalni direktor YSL beauty

Stopite v novo obdobje ličenja in svojim ustnicam privoščite nego in sijaj, ki si ga zaslužijo.


Naslovna fotografija: YSL Beauty
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno