Ogenj v steklenički YSL Libre Le Parfum

Svoboden. Beseda, ki označuje Yvesa Saint Laurenta. Vedno na robu. Eksperimentira. Podira meje. Spreminja smoking v provokativno žensko večerno obleko iz šestdesetih let. Razkriva moč ultraženskosti z mini krili Anthonyja Vaccarella, ki niso oblikovana za to, da privabljajo poglede, temveč za to, da se lahko svobodno premikate naprej. Ker morate nekam iti. Izkusiti čustva. Ste ženska YSL, ki je tukaj, da živi, je svobodna, izkusi moto gospoda Saint Laurenta.

Tout, mais terriblement: vse s presežki.
Za današnje ženske je svoboda ultimativno razkošje. Po letih boja za emancipacijo in uspeh predstavlja stanje duha. Je način igre po lastnih pravilih. Ker ste to vi. Brez kompromisov. Brez nasprotij. Ker ste lahko močni in nadvse ženstveni. Zasvojeni z razkošjem in povezani z naravo. Ultra hladni in izjemno vroči, saj vas poganja notranji ogenj, s katerim vaše življenje gori na obeh koncih … Kričite, če se vam zahoče. Nenasitno eksperimentirate in sprejemate vse svoje paradokse.

Z Libre je svoboda našla tisti ikonični vonj. Privlačen, hladen in cvetlični. Vzgojen med Francijo in Marokom. Ustvarjen med Parizom in New Yorkom. Ki hodi po robu med moškim in ženskim.

Danes Yves Saint Laurent Beauty dviga temperaturo svoje ognjevite mešanice z novim, začimbnim, medenim cvetličnim podpisom. Intenzivnejši kot kdaj koli prej. Ogenj v steklenički.

Libre Le Parfum. Parfum. In veliko več kot parfum. Vaša divja, ognjevita avra, vaša čudovita pot, užitek samo za vas, a tudi sporočilo, ki ga pošiljate v svet.

V tej neustrašni novi kreaciji sta parfumska mojstra Anne Flipo in Carlos Benaïm (IFF) z eksplozijo toplih začimb zanetila značilne čutne pomarančne cvetove in hladno sivko.
Akord žafrana Ourika, ki je prvič uporabljen v dišavi in je pridobljen s pomočjo tehnologije »headspace«, razkriva edinstvene zasvajajoče, kremaste in žareče plati žafranovega cveta, pridelanega v skupnostnih vrtovih Ourika podjetja YSL Beauty v Maroku. Zaradi svežega, sočnega srca bergamotke, ustvarjenega za YSL, v kombinaciji s hladnim in vročim žarom pikantnega ingverja, gori dišava Libre svetleje kot kdaj koli prej.

Steklenička: Ikonična podoba želje.
Zaradi temno rdeče barve dišave so prilagojene linije oblike stekleničke še bolj prijetne na otip. Ogromen vodoravni Cassandre se sveti kot kos modnega nakita. Legendarni logotip, upognjen pod ostrim kotom stekleničke in pribit na steklo, je mojstrsko delo inženirjev in se zlato sveti kot žareča lava.

Še ena seksi in provokativna podrobnost je natančno izrezana steklena črka V, ki poudarja dekolte Y in se globoko zareže v steklo geometrijske stekleničke, ki je oblikovana kot po meri krojen smoking YSL.

Poševni črni pokrovček na vrhu stekleničke poudarja elegantno zlato ogrlico, ovito okoli njenega vratu, in steklenički doda pridih modne asimetrije. Ker se ženska YSL počuti svobodno, tudi če nosi verige. Vse dokler so te zlate. Vsekakor jih lahko pretrga, kadarkoli si to zaželi.

Ker danes ni bolj izrazne besede za opredelitev ženske. Libre.


Naslovna fotografija: YSL Libre
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno