YSL Beauté maskara za ekstremno črne trepalnice je gotovo najboljša izbira

Predstavljamo vam novo maskaro – Volume Effet Faux Cils Radical – bolj črno od črne. Za tiste, ki od maskare vedno zahtevajo še več.

Za absoluten kontrast pa preizkusite nova senčila za oči Satin Crush. Trendi nude odtenkov, ki vam bodo zlezli pod kožo. Za tiste, ki imajo radi ekstremnost.

ZA EKSTREMNO ČRNE TREPALNICE – MASKARA VOLUME EFFET FAUX CILS RADICAL

Črno na črno. Izjemno globoko črna. Predstavljamo vam maskaro Volume Effet Faux Cils Radical, ustvarjeno za YSL-žensko, ki vedno doseže meje.

Formula, obogatena s karbonsko črno, omogoči še intenzivnejše prekrivanje. Intenziven črni pigment v kombinaciji z izvlečkom lešnikov iz vrtov Ourika YSL Beauty ter arganovim oljem za izjemno nego.

Nova krtačka, ki vpije še več formule, za enakomerni nanos na trepalnice. Vlakna, ki so hkrati prilagodljiva in čvrsta, za popoln volumen trepalnic. Vsako vlakno sprosti idealno količino maskare na trepalnice za brezkompromisen in čist rezultat.

Nova formula, nova krtačka … Embalaža maskare Volume Effet Faux Cils Radical ima novo preobleko. Intenzivna, radikalna črna, ki privablja poglede.

RADIKALNA LEPOTA

Fotograf David Sims v novi kampanji z modelom Kaio Gerber. Pogledi, ki prodrejo v kamero. Njene oči so popolno poudarjene z novimi izdelki – definirane trepalnice v intenzivni črni preobleki z maskaro Volume Effet Faux Cils Radical kontrirajo nežnim, svetlikajočim se senčilom Satin Crush v treh odtenkih, ki ustvarijo popolno harmonijo pod njenimi obrvmi. Naravni videz na obrazu predstavlja radikalno ekspresijo nude odtenkov za svež, drzen in prefinjen videz.

KAIA’S MAKEUP: 

Obraz: Touche Éclat All-in-One Glow; Touche Éclat High Cover; Touche Éclat Radiant Touch

Oči: Satin Crush Nos 1, 2 and 5; Couture Kajal No 1; MVEFC Radical No 1

Ustnice: Rouge Pur Couture The Slim No 12

V kolikor izdelka ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v naši veleblagovnici ali pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo, da vam izdelek poiščemo in pošljemo.


Foto: YSL

Aktualno