YSL All Hours Foundation: 24-urna prekrivnost, občutek gole kože

Bodi prisotna v vsakem trenutku. Izkoristi vsak dih. Živi polno življenje.

YSL ženska je vedno glavna. Uživa vsak vidik svobode, kot to zmore le ona – brez opravičevanja. Brez kompromisov. Brez omejitev. Od neskončnih dni do divjih noči – pomemben je le ta trenutek. V tej svobodi pa jo 24 ur na dan in 7 dni na teden spremlja All Hours Foundation – podlaga, ki lahko vedno drži korak z njenim hitrim življenjem.

Je še močnejša kot prej. Zdaj se ponaša s 24-urno* polno obstojnostjo, ki na prvo mesto postavlja udobje. Vsebuje hialuronsko kislino, nudi občutek gole, gladke, mehke in bolj navlažene kože, hkrati pa zagotavlja polno prekrivnost. Strokovno znanje podjetja YSL Beauté vam zagotavlja kožo brez omejitev zahvaljujoč lahkotni, izredno tanki teksturi, ki koži nudi mehkobo, navlaženost in glajenje. Zagotavlja naraven sijoč učinek, ko ga najbolj potrebujete. Nič se ne more primerjati s podlago All Hours.

REVOLUCIONARNA NOVA FORMULA S HIALURONSKO KISLINO
Rezultati, na katere se lahko zanesete ves dan, vso noč, vsako uro – 91,2 %* sodelujočih v preizkusu trdi, da je bila podlaga obstojna do 24 ur,* medtem ko se je 82,3 %* sodelujočih strinjalo, da je odtenek ves dan ostal nespremenjen. Tanka tekstura, ki zagotavlja dober občutek in videz nenaličene kože.

Podlaga poenoti ten kože, ustvari naravni videz, prekriva nepopolnosti. Kljub aktivnosti se ne razmaže, saj je vodoodporna, prav tako pa lahko brez skrbi pomerite vsa svoja oblačila, ne da bi na njih pustili sledi izdelka.

Za novo izdajo podlage All Hours je podjetje YSL Beauté razvilo svojo prvo tehnologijo združevanja s kožo, ki zagotavlja popolno prekrivnost in maksimalno udobje z lahkotnim občutkom na koži. Mineralni pigmenti so ujeti v tanko formulo, ki po navdihu teksture kože ustvari mreži podobno strukturo, kar omogoča več stopenj prekrivnosti glede na nanos. Zagotavlja celodnevno vlaženje in neguje kožo dan za dnem. Podlaga je lahkotna in na koži obstane 24 ur.

NAŠ DOVRŠEN RAZPON ODTENKOV
Podlaga All Hours Foundation je nepremagljiva, ko gre za teksturo, sijaj in videz, in je zdaj na voljo v 40 odtenkih, ki se popolno prilegajo vsakemu tonu kože.

Dovršen razpon izdelkov je bil razvit na znanstveni podlagi, zahvaljujoč obsežni študiji Global Beauty, v kateri je sodelovalo 3000 oseb z vsega sveta. Podjetje YSL Beauty je v sodelovanju s potrošniki in vizažisti ustvarilo protokol za kalibracijo odtenka. Zahvaljujoč najnaprednejši tehnologiji in spektrofotometru smo ustvarili algoritem, ki nam je omogočil, da smo s pomočjo znanosti razvili dovršen razpon odtenkov podlage All Hours.

SPOZNAJTE NOV SISTEM POIMENOVANJA ODTENKOV: KAKO ODKRITI SVOJ ODTENEK PODLAGE ALL HOURS V SAMO TREH PREPROSTIH KORAKIH

1. KORAK
Najprej določite svojo barvno družino; izbirate lahko med svetlo, srednjo in temno. L označuje svetlo, M srednjo in D temno.

2. KORAK
Določite svoj podton. Je vaš podton hladen, nevtralen ali topel? Pomagajte si s spodnjimi testi:

 • Test barve žil: preverite svoje žile na zapestju.
  • Če so vaše žile zelene barve, je vaš podton topel.
  • Če so modre ali vijoličaste, je vaš podton hladen.
  • Če so modre ali sive, je vaš podton nevtralen.
 • Test z belim papirjem: Dvignite list belega papirja ob obraz.
  • Če je vaša koža videti rumenkasta v primerjavi z belim papirjem, je vaš podton topel.
  • Če je videti rožnata, je vaš podton hladen.
  • Če ne opazite nobene izrazite barve, je vaš podton nevtralen.

C označuje hladen podton, N nevtralen, W pa topel.

3. KORAK
Ko določite svoj ton in podton, določite še intenzivnost barve, pri čemer 1 označuje svetlejši del spektra, 10 pa temnejši del spektra. Nato izberite svoj odtenek.

*Potrošniški preizkus, 113 žensk.


Naslovna fotografija: YSL All Hours Foundation

Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno